GRUPO PLAZA

Gener començarà també arreu del territori valencià

La companyia Xarxa Teatre acomiada l'any amb funcions en Castelló i Gandia

9/12/2022 - 

CASTELLÓ. Xarxa Teatre actua aquest cap de setmana a Castelló, on representarà Mirades, dos accions amb motiu del Dia Internacional dels Drets Humans per a l’acte organitzat per Amnistia Internacional que tindrà lloc a la plaça Doctor Marañón a les 12 del migdia. 

Així mateix, el dia 29 de desembre actuarà al parc País Valencià de Gandia, amb la mítica obra Veles e Vents (19.30 hores), dins de les activitats nadalenques organitzades per l’ajuntament. D’aquesta manera, s’ha pogut reprogramar l’actuació que es va haver de suspendre per la pluja durant la Fira de Gandia. 

L’elenc de Vila-real ha actuat, també, a Aín amb motiu de les festes patronals de la població de La Plana Baixa en honor a Sant Ambrós. La Nit Màgica de Xarxa Teatre va il·luminar els carrers del municipi i va fer ballar sota les espurnes del foc a les desenes i desenes de persones que es van poder congregar al mig de la Serra d’Espadà.

Gener començarà amb la participació de la companyia de La Plana Baixa a les cavalcades de reis d’arreu del territori valencià. Xarxa Teatre acompanyarà Melcior, Gaspar i Baltassar a València, Borriol, Peníscola, Onda i La Vall d’Uixó. A més a més, l’elenc de Vila-real també estarà a la cavalcada de Saragossa. 

Tornada de Colòmbia

Xarxa Teatre acaba de tornar de Colòmbia, on ha realitzat una gira conjunta amb els Moros d’Alqueria de Castelló. Durant la seua estada, han representat l’espectacle ad-hoc Papers Refunfuñón i han realitzat altres activitats culturals. Cal recordar que han estat convidats per la Fundación Cultural Chiminigagua, amb qui col·laboren regularment.

40 aniversari

Cal recordar, tanmateix, que entre les sorpreses que preparara Xarxa Teatre per al 2023 hi ha la creació d’un nou espectacle de gran format per celebrar el seu 40 aniversari. Aquesta obra, anomenada XL, es crearà conjuntament amb la companyia francesa Génèrik Vapeur. Dos de les companyies amb major implantació internacional tornen a col·laborar per realitzar un nou espectacle.   

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas