Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

4 de desembre

Les Arts s’endinsa en l’univers del fado de la mà de Mariza

1/12/2020 - 

VALÈNCIA. El Palau de les Arts s’endinsa en l’univers del fado, per primera vegada des de la seua inauguració, de la mà de la carismàtica Mariza, que aquest divendres, 4 de desembre, a les 21.00 hores a l’Auditori, inaugura el cicle ‘Les Arts és Altres Musiques’.

Dins de la seua obertura a nous públics i sonoritats, les Arts explora la màgica melancolia del fado amb Mariza, icona actual per excel·lència de la música portuguesa així com la millor ambaixadora d’aquest gènere, elevat a la categoria de senyal d’identitat de la cultura lusitana.

Per al seu debut a les Arts, Mariza celebra els seus 20 anys de carrera prolífica amb un homenatge a Amália Rodrigues, la llegendària fadista que compliria 100 anys en 2020 i el llegat de la qual protagonitza l’últim llançament discogràfic de Mariza.

Després de set treballs d’estudi i tres discos en directe, és la primera vegada que Mariza dedica un àlbum complet al repertori d’Amália, de qui, segons assenyala la premsa especialitzada, és considerada la seua hereva més legítima, i el porta a concert.

En la seua actuació a les Arts, la diva portuguesa proposa deu temes, amb arranjaments de Jaques Morelenbaum, que li permeten trobar nous matisos i recrear-los com mai abans s’havien escoltat, entre aquests ‘Com que voz’, ‘Estranha forma de vida’ o ‘Povo que lavas no rio’.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email