GRUPO PLAZA

únicament a valència

Les Dissonances i Grimal interpreten al Palau de la Música els concerts per a violí de Mozart

5/03/2018 - 

VALÈNCIA. El conjunt francès Les Dissonances i el seu fundador, el violinista David Grimal, interpretaran només al Palau de la Música de València, el proper dimecres i l’endemà dijous la integral dels concerts per a violí i orquestra de Wolfgang Amadeus Mozart. D’esta manera s’abordarà esta integral en dos programes, en els quals també es podrà escoltar el Concert per a flauta núm. 1 i el Concert per a clarinet que seran interpretats pels concertistes valencians Júlia Gállego i Vicent Alberola, respectivament.

El nom de Les Dissonances vol ser un homenatge al cèlebre quartet K465 de Mozart. Incorpora a músics de les principals orquestres franceses i internacionals, grans músics de cambra i jóvens que es troben a l’inici de les seues carreres.

La trajectòria de Les Dissonances s’ha mogut cap a projectes simfònics com la integral de les simfonies de Brahms. David Grimal ha treballat amb directors com Eschenbach, Pletnev, Frühbeck de Burgos, Jukka Pekka Saraste i Plasson, entre altres. 

El director ha desenvolupat a més el concepte de direcció artística anomenat "toquem junts", en el qual treballa a través del programa complet de cada concert amb els músics, preparant-los específicament per a tocar sense un director.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme