GRUPO PLAZA

El Teatre Escalante segueix sense disposar d'una seu fixa

L'Escola de Teatre del Centre Escalante renova el seu conveni amb l'Ajuntament

La regidoria de Joventut ve cedint este espai temporalment des de novembre de 2018 amb la finalitat de desenvolupar esta activitat formativa

24/07/2020 - 

VALÈNCIA. La regidora de Joventut, Maite Ibáñez, ha anunciat que la Junta de Govern Local ha aprovat la renovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de València i la Diputació de València, per al desenvolupament de l'activitat formativa de l'Escola de Teatre del Centre Escalante, en l'edifici Espai Jove VLC, dependent de la Regidoria de Joventut (carrer Campoamor).

El Teatre Escalante (Diputació de València) segueix sense disposar d'una seu fixa, per la qual cosa la regidoria de Joventut ve cedint este espai temporalment des de novembre de 2018 amb la finalitat de facilitar la sala d'actes i una  aula de la planta 4ª que permeten desenvolupar esta activitat formativa, destinada al públic infantil i juvenil i altres col·lectius, com una forma d'introducció a la interpretació dramàtica i contribuir a l'adquisició d'habilitats per a incrementar la seua capacitat d'integració i socialització. Per això, hui s'ha aprovat la segona pròrroga del Conveni de col·laboració fins al mes de juliol de 2021, subscrit per les dos parts.

La regidora ha destacat que les "les administracions públiques estem per a col·laborar entre elles i, en este cas, és important contribuir amb la cessió temporal d'estes instal·lacions per a donar continuïtat a projecte cultural que ajuda a la formació d'un bon nombre d'alumnes i alumnes".

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email