GRUPO PLAZA

el 22 d'octubre

L’Horta alça el teló amb un espectacle sensorial dirigit a la primera infància

16/10/2017 - 

VALÈNCIA. Sala l'Horta inicia una nova temporada de diumenges de teatre amb una part de la programació dirigida a la primera infància, amb espectacles d’aforament reduït dalt de l’escenari, amb proximitat a l'escena i interacció amb els actors.

El 22 d’octubre obrirà amb dues sessions, a les 12 hores i a les 18 hores, amb un espectacle dirigit als més xicotets, la primera infància de 0 a 3 anys. Algodón de la companyia càntabra Escena Miriñaque és un espectacle visual i poètic que tracta "d'ajudar a desenvolupar les capacitats sensorials i a canalitzar les emocions dels bebés".

Per al dia 29 d’octubre Sala l'Horta ha preparat una festa d'inici de temporada per tal de donar la benvinguda als espectadors, programada per a les 17 hores amb animacions i activitats per a tots els xiquets i xiquetes, números de circ amb xanquers, pallassos, malabaristes i acròbates de la Cia. La Finestra Nou Circ i amb l'estrena de l’espectacle Hi havia una vegada el món de la companyia Escenoart. La jornada finalitzarà amb un berenar per a tots els assistents. 

La programació continuarà el 12 de novembre, a les 18 hores amb l’espectacle Barrets de Rodamons Teatre. De la mà de tres trobadors oferiran un espectacle que convina històries màgiques, músiques i cançons.

L'espai més còmic aplegarà amb Lunaticus Circus de la companyia Teatro Paraíso el 26 de novembre, a les 18 hores, amb tres personatges i una caravana abandonada.

El 3 de desembre tornarà la programació per a la primera infància (a partir de 6 mesos), amb l’espectacle La flor de la maravilla de la companyia Teatro Tyl Tyl. Un espectacle amb colors, moviment, cançons i música. Doble funció a les 12 i a les 18 hores.

Ja de portes al nadal, s'encontren el Safari de La Baldufa Companyia de Comediants, el 17 de desembre, a les 18 hores. Dos investigadors es desplaçaran a la sabana africana per tal de resoldre el misteri de la desaparició del lleó.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email