GRUPO PLAZA

documental d'albert Montón

L'IVC estrena a la Filmoteca 'Contra el No-Do. Llorenç Soler o la pulsió per l'honestedat'

30/10/2018 - 

VALÈNCIA. (VP/EP). L'Institut Valencià de Cultura (IVC) estrenarà en la Filmoteca aquest dimecres, 31 d'octubre, a les sis de la vesprada, el documental Contra el No-Do. Llorenç Soler o la pulsió per l'honestedat, dirigit per Albert Montón i produït per Miquel Francés i Antoni Medall per al Taller d'Audiovisual de la Universitat de València. L'obra serà presentada pel seu director i pel propi Llorenç Soler.

La pel·lícula és un documental biogràfic sobre Llorenç Soler, un dels precursors del cinema documental independent a Espanya. L'artista ha exercit de mestre de documentalistes, tant des del punt de vista tècnic i estilístic com des de la perspectiva ètica i moral, ja que ha entès el documental com el gènere que pot donar veu a aquelles persones que mai l'han tingut, negades sistemàticament pel poder, explica la Generalitat a través d'un comunicat.

La projecció del documental en la Filmoteca és l'acte de clausura de les jornades TVMorfosis/CONTD (Continguts per a Televisió Digital) que se celebren a València del 29 al 31 d'octubre.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme