Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

'Dreamgirls' dóna començ aquest dimecres

L'univers femení en el cine marca un nou cicle de projeccions al Teatre del Raval de Castelló 

25/09/2018 - 

VALÈNCIA. Una nova edició del cicle ‘Dona i cine’ omplirà, l'últim dimecres de cada mes, el Teatre del Raval de Castelló amb diverses pel·lícules que tracten les relacions entre les dones i els homes, i entre elles mateixes, des de diferents punts de vista. L'activitat organitzada per la Regidoria d'Igualtat de Castelló que encapçala Ali Brancal, arranca aquest dimecres i es perllongarà fins al mes de desembre. En aquesta ocasió, l’univers femení serà el protagonista de tots els filmes. Les projeccions començaran a les 18.30 hores i l'entrada serà gratuïta fins a esgotar l'aforament del local del carrer Compte Pestagua.  

Ali Brancal, vicealcaldessa de Castelló i regidora d'Igualtat, apunta que el cicle “s'ha consolidat i ha aconseguit un públic fidel” i destaca la seua importància perquè “el cinema és un mitjà molt útil per a exposar i denunciar els problemes a què s’enfronten les dones en la societat actual”.

La pel·lícula escollida per a començar és Soñadoras, un documental que vol compartir i evidenciar la importància d’un projecte de cooperació basat en microcrèdits per a dones però, sobretot, vol visibilitzar el paper que juguen les dones en la construcció i impuls de la societat.

Després de la projecció hi haurà un debat amb la col·laboració de la ONGD Assemblea de Cooperació per la Pau (ACPP). A més, aquesta organització protagonitzarà l’exposició Elles trien: teixint complicitats, compartint reptes de futur entre Tunísia i Els Ports que s’inaugurarà el pròxim divendres 28 de setembre a les 18.30 hores en el Menador. Aquesta exposició està emmarcada en el Projecte d’Educació per al Desenvolupament i Sensibilització denominat ‘Elles trien, una proposta d’educació per a la ciutadania global en el municipi de Castelló’. 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email