GRUPO PLAZA

Festival Allibera't

Mateo i Toni troben l'amor 'a les fosques' al Teatre Patraix

9/06/2024 - 

VALÈNCIA. La companyia de teatre valenciana Tragicomèdia Produccions, presenta Amor a les fosques, la història de dos xics, com molts de l'actualitat de les nostres societats, que entre aplicacions, esdeveniments, bars, clubs, discoteques, llocs públics, cites a cegues o mirades. L'obra es presenta a la Sala de Teatre Patraix de València el divendres 14 a les 20h en el marc del Festival Allibera ́t, celebrant el mes de l'orgull LGBTIQ 2024, en el Teatre Patraix.

L'obra presenta la història de dos xics que busquen lligar per a complir els seus desitjos més íntims i que són completament antagònics un de l'altre. Toni, només busca diversió i passar-la bé, tenint sexe sense compromís i Mateo, un romàntic empedreït i fidel creient de les històries d'amor, com les que va créixer veient en pel·lícules i que està en la seua permanentment cerca, però que també té les seues necessitats.

En esta comèdia romàntica, els protagonistes es coneixen en una cambra obscura d'un local nocturn, on el menys que es pot aconseguir és l'amor però que després d'experimentar diferents situacions que els porten a passar d'adversaris a alguna cosa que ni ells entenen, van teixint una història on el públic se sentirà identificat. Una obra disbauxada, actual i fresca on l'amor i la comèdia es conjuguen per a contar esta interessant història de com es troba l'Amor a les fosques.

Sobre Tragicomèdia Produccions

Dins de la seua trajectòria des de l'any 2021 comptem amb peces teatrals de la seua pròpia autoria, entre elles l'Obra Teatral “Amor a les fosques” peça estrenada el mes d'octubre 2023 a la ciutats de Madrid i València, en la seua versió per a Micro-teatre. Estant en la cartellera de la sala AZarte al gener 2024 i que està novament esta programada per al mes de Juliol 2024 després d'obtindre el lloc onze en els premis Godot del públic 2024, igual que comptem amb temporada per al mes de juny 2024.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas