Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 11 de julio y se habla de PLAZA MOTOR Playas DESCONFINAMIENTO Vox
GRUPO PLAZA

AGENDA CULTURAL

Nou curts valencians d'animació, de ficció i documentals formen el catàleg 2017 de l'IVC 

27/06/2017 - 

VALÈNCIA. El catàleg en DVD del programa 'Curts 2017'  ja te els nou curtmetratges valencians seleccionats i s'han presentat al públic, dins de la celebració del festival Cinema Jove. El director de l'Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, ha participat en la presentació i també han intervingut els directors i els equips tècnics dels curtmetratges seleccionats entre les 62 pel·lícules que s'han presentat en aquesta convocatòria de 'Curts 2017'. 

Tres documentals, tres pel·lícules d'animació i tres de ficció conformen el catàleg de curtmetratges d'enguany. Emmarcada dins del Pla d'Internacionalització de les Indústries Culturals i Creatives del Pla Estratègic Cultural 'Fes Cultura', aquesta iniciativa pretén promocionar i donar a conéixer la producció anual del curtmetratge valencià en festivals nacionals i internacionals, així com en la indústria audiovisual. El programa ha sigut fonamental perquè els curtmetratges valencians hagen sigut premiats o nominats en aquests últims anys en els premis Goya, així com en molts altres festivals i esdeveniments cinematogràfics. 

Els nou curts del catàleg

En 'Curts 2017', l'animació valenciana està representada per 'The Stunt Manual’, de Benjamí Fernández; 'The Neverending Wall', de Silvia Carpizo de Diego; i 'El invernadero', de Ramón Alòs Sánchez.
Els tres documentals són  'Life in Boxes' d'Alexander Lemus;  'Marhaba Hello', d'Emilio Martí López; i 'The Fourth Kingdom', d'Adam Aliaga i Alex Lora, que va guanyar la passada edició del festival DocsValència en la categoria de millor curtmetratge documental valencià.
En l'àmbit de la ficció se situen 'El vestido', de Javier Marco; 'Primeros días', de Luis E. Pérez i 'Bienvenido en casa', de Miguel León Marcos. 

Dins de les activitats de Cinema Jove, relacionades amb la promoció del curtmetratge i organitzades per l'Institut Valencià de Cultura, també s'ha celebrat en el Centre del Carme la primera trobada de comunitats autònomes distribuïdores i promotores de catàlegs de curtmetratges a fi d'intercanviar experiències i establir noves estratègies de promoció nacional i internacional i obrir-se a nous mercats.   
Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email