Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

entre 50 candidats

Pablo Caracol, encarregat de dissenyar la imatge de la 54 Fira del Llibre

12/09/2018 - 

VALÈNCIA (VP/EP). L'artista valencià Pablo Caracol ha estat seleccionat per a il·lustrar la imatge de la 54 Fira del Llibre després de superar una Crida a Projecte convocada pel Gremi de Llibrers de València i la mateixa fundació, i a la qual es presentaren un total de 51 candidatures.

Un comité de selecció, format per representants del Gremi de Llibrers de València, de la Fundació Fira del Llibre de València, de la C.V., de l’Associació Professional d’Il·lustradors de València (APIV), de la Asociación de Diseñadores de la Comunitat Valenciana (ADCV), de la Asociación de Empresas de Comunicación Publicitaria de la Comunitat Valenciana (ComunitAD) i de FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura, ha estat l’encarregat de l’elecció de l’artista que realitzarà el cartell de la propera edició de la Fira del Llibre de València, que tindrà lloc del 25 d’abril al 5 de maig de 2019.

Pablo Caracol (València, 1983), Llicenciat en Belles Arts, desenvolupa la seua carrera artística entre les disciplines de la fotografia, l'escultura i la il·lustració, i aquesta última és el seu camí predilecte. En l’actualitat, treballa com a escriptor i il·lustrador de literatura infantil, fent disseny il·lustratiu per a llibres i mitjans de comunicació, a més d'encàrrecs fotogràfics i escultòrics, i projectes personals.

Entre les seues publicacions destaquem L’Estel d’Orescrit per Francesc Gisbert (Diputació d’Alacant, 2013); Gori-Gori Rum-Rum, de Juan J. Ponsoda (Andana Editorial, 2015) i Me gustan los globos (Narval Ediciones, 2016)  on també és autor del text i que ha estat seleccionat per al projecte NewSpanishBooks

Recentment, ha estat guanyador del III Certamen Nacional de Cartells d’Animació a la Lectura Las Rozas lee 2018 i seleccionat en el 9º Certamen de IberoAmerica Ilustra.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email