Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

AGENDA CULTURPLAZA

Projecte Singa i el Conservatori Professional de Dansa, protagonistess esta setmana de la programació del TEM

2/05/2017 - 

VALÈNCIA. Els xiquets i les xiquetes del Projecte Singa i del nivell Elemental del Conservatori Professional de Dansa de València seran els protagonistes esta setmana de la programació del Teatre El Musical. Demà dimecres 3 de maig serà el torn del projecte Singa en el qual xiquets i xiquetes del barri de Cabanyal mostraran les seues habilitats amb la flauta dolça. Mentre que el divendres i el dissabte a les 20.30h seran els alumnes i les alumnes d'Elemental del Conservatori Professional de Dansa els que es pugen a l'escenari del TEM per a mostrar el treball realitzat al llarg de tot el curs.

Després de l'èxit aconseguit l'any passat en el Palau de la Música amb el seu concert “Flaumenco” enguany els xiquets i xiquetes del Projecte Singa ens ofereixen un nou repte, un concert de rock tocat amb flauta dolça. Des de 2007, Singa ha obert un espai a través de la música on s'intenten trencar les barreres socials que existeixen entre la població gitana, no gitana i immigrant que conviu en el barri del Cabanyal. 

Gràcies als espectacles musicals que s'organitzen a través d'aquest projecte es generen espais de coneixement mutu on els xiquets i xiquetes, pares i mares, professors i professores, i diferents col·laboracions artístiques es tracten d'una forma igualitària i sense cap tipus de prejudici sobre la base de la seua ètnia o nivell socioeconòmic. Aquesta és la principal aportació d'un projecte de barri que vol contribuir a una millora de la convivència en un lloc històric dins de la ciutat de València.

Per al divendres i el dissabte a les 20.30h s'espera l'actuació dels alumnes i les alumnes del nivell Elemental del Conservatori Professional de Dansa de València. Una iniciativa que segons expliquen en el propi conservatori “té com a objectiu el foment de la cultura de la Dansa i la creació de públic a través d'accions que involucren a les famílies, transmetent-los valors culturals, educatius, emocionals i socials”. Les entrades tenen un preu de 6 euros i poden adquirir-se a través de la pàgina web del teatre.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email