GRUPO PLAZA

concurs de teatre en valencià

Quartell convoca 'Una primavera de teatre' amb companyies de Gandia i les Illes Balears

26/04/2018 - 

VALÈNCIA. L’Auditori de Quartell ja es prepara per a rebre una nova edició del concurs de teatre en valencià ‘Una primavera de teatre’, que enguany tindrà lloc entre el diumenge 6 de maig i el dissabte 16 de Juny. En aquesta convocatòria s’ha comptat amb un total de quatre companyies vingudes de les poblacions de Gandia, Altea i Felanitx (Illes Balears). 

La primera en actuar serà Pla i revès amb l’obra Hereus, el diumenge 6 de maig. La companyia Lletraferits i comediants continuarà, el 13 de maig, escenificant l’obra Nico i Tina. Una setmana després serà el torn de Ambifiteatre, amb l’obra Estimada Anuchka. Més esdavant, el diumenge 3 de juny s'exhibirà El crèdit, amb la companyia mallorquina Mai som tots teatre. Y Pànic Escènic ficarà el punt i final al certamen amb l’espectacle Cloenda i comèdia, el dissabte 16 de juny, quan a més es coneixeran els guardonats de l'edició. Totes les representacions seran a les 19:30 hores a l’Auditori Municipal Joaquim Rodrigo de Quartell, exceptuant la Cloenda, que serà a les 19h.

‘Una primavera de teatre’ s’ha convertit en una cita sense excepció al panorama cultural de La Vall de Segó i El Camp de Morvedre. El regidor de cultura, Sergi Diego ha volgut destacar que “es una oportunitat única de gaudir d’un certament de teatre de molt de nivell de manera gratuïta”.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email