GRUPO PLAZA

amb '4x4'

Ron Lalá repassa els quatre espectacles que van definir el seu estil al Teatre Principal

25/01/2024 - 

VALÈNCIA. La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l'Institut Valencià de Cultura, porta el teatre, la música i l'humor de la companyia Ron Lalá al Teatre Principal de València amb l'espectacle 4X4. L'obra es podrà veure del 26 al 28 de gener i amb esta producció la companyia Ron Lalá reviu els millors números dels seus inicis en una selecció de quatre peces dels seus quatre primers espectacles professionals. 

Es tracta d'un recorregut per les escenes essencials dels espectacles que la van consolidar com una de les companyies més premiades i aclamades per crítica i públic: Mi misterio del interior, Mundo y final, Time al tiempo i Siglo de Oro, siglo de ahora.  Amb una posada en escena senzilla, essencial i directa, envoltats per uns pocs elements i instruments musicals, l'equip actual de Ron Lalá oferix en escena una retrospectiva comprimida i essencial dels quatre espectacles que van definir el seu inimitable estil. 

Ron Lalá és una companyia de teatre i humor amb música en directe. Les seues obres proposen un treball col·lectiu en el qual els seus components combinen música i textos originals sobre diversos temes, des de l'actualitat a obres clàssiques de la literatura, amb un llenguatge escènic propi sovint basat en l'humor crític i satíric. La companyia va consolidar la seua trajectòria gràcies a l'enorme suport del públic, de la crítica, els guardons i les gires nacionals i internacionals obtingudes per quatre espectacles estrenats en només set anys, de 2005 a 2012. En els últims anys, la seua presència al Teatre Principal de València amb les obres Andanzas y entremeses de Juan Rana i Villa i Marte han resultat un gran èxit de públic.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas