Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

Sagunt a Escena presenta 'Two ladies or not two ladies', a l'Off Romà

29/07/2016 - 

VALENCIA. L'Off Romà, en l'escenari situat junt amb el Teatre Romà, ens porta, el dissabte 30 de juliol, l'espectacle 'Two ladies or not two ladies', de la companyia Cashalada, amb Noelia Pérez i Josep Zapater. "Two ladies or not two ladies' és un suggeridor cabaret musical, una tragicomèdia plena d'humor, gamberrisme i tendresa. Una oda a la supervivència i la passió que ens recordarà que, sense amor, no som res. 

En escena, dos artistes amb una química i complicitat escènica excepcional ens fan una proposta vinculada a la música sense deixar de costat la interpretació, amb un repertori específic i complicat, tant en la reinterpretació de cançons conegudes per tots com 'Moon River', 'Je ne regrette rien' 'Whit or whitout you', 'Bésame Mucho' o 'Youkali', entre d'altres, com en la interpretació de les creacions pròpies. 

Josep i Noelia van ser els responsables de la música, la lletra i la direcció musical, a més de participar com a actors, de l'espectacle 'L'aneguet lleig', d'Albena Teatre per al Teatre Escalante, que va guanyar en l'última edició dels Premis Max el premi al Millor Espectacle Musical. 

Sagunt a Escena segueix amb la representació al Teatre Romà, el diumenge, 31 de juliol, de la producció de l'Institut Valencià de Cultura de 'L'hostalera, última funció', de Carlo Goldoni, en una versió molt lliure del seu director, Vicente Genovés.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email