GRUPO PLAZA

 El 25 de maig en la Reggae Night Party

Saï Saï conjuga els últims sons del reggae europeu amb pinzellades clàssiques en 'Our Soul'

14/05/2018 - 

VALÈNCIA. Our Soul es el títol de segon disc d’estudi de la banda valenciana de reggae Saï Saï. L'últim treball del grup conjuga les textures sonores i l'actitud contundent del reggae europeu modern, amb referències en el punt de mira com Dub Incorporation o Seeed.
 
La formació presenta nou talls que es passegen des de contundents esclats rub a dub fins a paisatges amb reminiscències del roots-reggae de bandes com Inner Circle o Third World. També es poden escoltar línies de veu que aposten per "mètriques agressives sense descuidar la sensibilitat". Completen la recepta la presència ocasional de sons electrònics que tanquen aquesta conjunció entre arrel i modernitat. 

 
Aquest segon àlbum ha sigut conduït i capitanejat novament per Dani Rayos, qui també s’ha encarregat de la producció i l’enregistrament als recent estrenats Full Up Studios de Foios. A més, ha comptat amb la col·laboració de Rafa Villalba en la percussió i producció de bateries. També figuren en l’elenc de col·laboradors Chalart58, qui ha composat i produït la base d’una de les cançons, i el mestre del dub Roberto Sánchez, qui ha fet de les seues amb altre dels temes en forma de dub version. Per últim, una de les veus més representatives del reggae valencià, la de Pablo Muñoz “El Papado”, frontman de Mediterranean Roots, apareix en un dels temes del disc. La feina de masteritzar i enllestir el treball ha sigut realitzada per Enrique Soriano.
 
El 25 de maig és la data escollida per a presentar Our Soul en el context de la festa reggae organitzada pel col·lectiu Newentun Resistance & Solidarity i la Sala Matisse de València, on a més de Saï Saï es podrà veure en directe la veterana i experimentada banda de reggae Red, Gold & Green.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme