GRUPO PLAZA

des del 29 de septembre

Sessions d'electroacústica inunden el Cabanyal de la mà del col·lectiu Penja'm

18/09/2018 - 

VALÈNCIA. Tornen un any més les jam sessions del col·lectiu Penja’m. Unes cites de música electroacústica que, juntament amb altres expressions artístiques, cerca crear una infinitat de relacions i possibilitats creatives i avantguardistes. En efecte, la Penja’m va néixer amb l'objectiu de crear un espai de música electroacústica format “jam” en el qual la trobada amb altres arts fora improvisada, fresca i real.

Fa ja 13 edicions que aquest col·lectiu pren la iniciativa de provar aquestes trobades al conegut barri valencià del Cabanyal, en concret en el pub 27 amigos . En aquests últims anys han anat expandint aquesta trobada i han pogut gaudir de la Penja’m en la Bibiblioca Pública de València, en el Tulsa Cafè (Benimaclet) o en l’Amstel Art de Veles e Vents.

Amb un cartell fet pel conegut artista Xavier Montsalvatge, el toc electroacústic aplegarà de la ma de Xavi LaserDisc, Diego Summo, Larry Knobo, Paul FitzGerald, Heidi Erbrich o Vicent Pelechano. Pel costat, com apassionades del moviment, intervindran les companyies Columpiant la Dansa, Els Ajuntis, La Lola Boreal, Juana Varela, Mónica Vázquez, Abel Martí i Alicia Botía, entre altres.


La primera Penja’m serà el pròxim 29 de Setembre, a les 22:00 hores, en el 27 amics, amb una durada aproximada de dues hores.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email