GRUPO PLAZA

concert al principal

Tardor i May Ibáñez pugen als escenaris ‘Veta’: el gran homenatge al pop-rock en valencià

6/04/2022 - 

VALÈNCIA. Tardor i May Ibáñez pugen als escenaris ‘Veta’, el gran homenatge a la història del pop-rock en valencià. Veta pujarà als escenaris per primera vegada el 9 d’abril a la Casa de la Cultura de la Pobla de Vallbona (preu: 5 euros amb reserva d’entrades al telèfon 96 276 15 54) i té tancades ja dos dates més a la primavera: el dia 7 de maig serà la presentació oficial a la Plaça de Bous de Castelló i el 13 de maig, al Teatre Principal de València, tindrà lloc un concert molt especial, on participaran totes les veus que apareixen al disc.

La banda que defendrà Veta sobre les taules estarà formada pels membres de Tardor, juntament amb May Ibáñez i dos components més: Eneas Ribelles amb la trompeta i Javi Cambra amb el saxo. A més de les col·laboracions especials que se sumen a cada actuació. L’àlbum forma part de Mural Sonor, la gran antologia que va impulsar Acció Cultural del País Valencià, amb quatre discos que recullen la història de la música en la nostra llengua, formats per versions interpretades per les veus més importants de l’actualitat.

En eixe context, Veta planteja una col·lecció de joies, algunes ocultes per al gran públic. Des de Julio Bustamante, Pep Laguarda i Remigi Palmero fins als últims a dir adeu, Gener, el disc fa un recorregut per peces claus del nostre pop-rock passant per Pinka, Sant Gatxo, Arthur Caravan, Trineu Tanoka, Les Deesses Mortes, Inòpia, 121dB, El Corredor Polonés i també Paco Muñoz –una clucada d’ull als primers versos que escoltàrem en valencià–. Totes i tots estan en este recull.

Les cançons originals han sigut reinterpretades a l’estudi per Tardor i May Ibáñez, amb les col·laboracions que seran importants en diferents moments de la gira. Sandra Monfort, Senior, Esther, Estela Tormo (Júlia), Joe Pask, Yeray Calvo (Novembre Elèctric), Carles Caselles, Aitor Estan (Inèrcia), Javi Ivànyez (Mugroman), GEM i Martín Tarrasó són els referents actuals presents en esta fotografia sonora, que ara cobra vida damunt els escenaris.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email