Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

el grup jove revelació del panorama valencià

Tenda presenta les seues primeres cançons en 16 Toneladas

25/10/2019 - 

VALÈNCIA. Tenda presenten les seues primeres cançons aquest dissabte a la sala 16 Toneladas de València. El grup de quatre joves, de 18 i 19 anys, es va formar arrel de l’amistat generada entre ells a les acampades dels festivals de música, a començaments de l’any 2017. La seua sonoritat, contundent i melodiosa, està feta amb dues guitarres elèctriques, baix elèctric, bateria, veu i cors. Les lletres són en valencià i traspuen sentiment. Amb tot plegat, entren de ple al panorama musical valencià i ja han sonat a escenaris com el Festival Feslloc, la plaça de Bous de València o l'edifici Veles e Vents.

Tenda és el nom del grup i el títol del primer disc d’aquests quatre joves que entren de ple al panorama musical valencià. Onze cançons pròpies que pouen de l’Indie-rock i del pop i que conformen un producte farcit amb varietat de distorsions, melodies de guitarra elèctrica i ritmes, i combinat amb una veu melòdica, clara i nítida, i amb un nombre gran d’harmonies vocals que l’acompanyen.

Les lletres traspuen la força de la joventut, parlen de fets reals i imaginaris, d’aspectes íntims de la vida, de reflexions personals, de pors i esperances, de qüestions morals i filosòfiques, i molt més. Totes les cançons són en valencià, a excepció de Vértigo, que és en castellà, i Hey Babe amb la tornada en anglès. Fins al moment, ja han publicat els videoclips Malalt de Ciutat, La teua veu, Contra la paret i Soma.

El disc ha estat coproduït per Vicente Sabater i pel mateix grup, i s’ha enregistrat als estudis Millenia de València, entre novembre de 2018 i agost de 2019. El disseny és de Claudi Penalba. Els membres són Evarist Caselles (baix i cors), Martín Tarrasó (veu principal i guitarra), Guillem Magraner (bateria, cors i percussió) i Claudi Penalba (guitarra i veu).

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email