X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

el grup jove revelació del panorama valencià

Tenda presenta les seues primeres cançons en 16 Toneladas

25/10/2019 - 

VALÈNCIA. Tenda presenten les seues primeres cançons aquest dissabte a la sala 16 Toneladas de València. El grup de quatre joves, de 18 i 19 anys, es va formar arrel de l’amistat generada entre ells a les acampades dels festivals de música, a començaments de l’any 2017. La seua sonoritat, contundent i melodiosa, està feta amb dues guitarres elèctriques, baix elèctric, bateria, veu i cors. Les lletres són en valencià i traspuen sentiment. Amb tot plegat, entren de ple al panorama musical valencià i ja han sonat a escenaris com el Festival Feslloc, la plaça de Bous de València o l'edifici Veles e Vents.

Tenda és el nom del grup i el títol del primer disc d’aquests quatre joves que entren de ple al panorama musical valencià. Onze cançons pròpies que pouen de l’Indie-rock i del pop i que conformen un producte farcit amb varietat de distorsions, melodies de guitarra elèctrica i ritmes, i combinat amb una veu melòdica, clara i nítida, i amb un nombre gran d’harmonies vocals que l’acompanyen.

Les lletres traspuen la força de la joventut, parlen de fets reals i imaginaris, d’aspectes íntims de la vida, de reflexions personals, de pors i esperances, de qüestions morals i filosòfiques, i molt més. Totes les cançons són en valencià, a excepció de Vértigo, que és en castellà, i Hey Babe amb la tornada en anglès. Fins al moment, ja han publicat els videoclips Malalt de Ciutat, La teua veu, Contra la paret i Soma.

El disc ha estat coproduït per Vicente Sabater i pel mateix grup, i s’ha enregistrat als estudis Millenia de València, entre novembre de 2018 i agost de 2019. El disseny és de Claudi Penalba. Els membres són Evarist Caselles (baix i cors), Martín Tarrasó (veu principal i guitarra), Guillem Magraner (bateria, cors i percussió) i Claudi Penalba (guitarra i veu).

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email