GRUPO PLAZA

un disseny a una sola tinta

Territori Borja representarà la seua marca amb la figura d'Alexandre VI

6/10/2017 - 

VALÈNCIA. Després de "pegar-li moltes voltes", el dissenyador gràfic valencià Pepe Gimeno ha considerat que el camí "més interessant" per a representar la identitat dels Borja és la figura d’Alexandre VI. Així ho ha expressat en una roda de premsa, juntament amb el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer.

Aquesta decisió es basa, segons paraules del dissenyador, al fet que Alexandre VI "transmet els valors que els ciutadans volen veure dels Borja" i a més, ha recalcat que es tracta d’un "personatge central" en la trama històrica presentada en llibres, pel·lícules i sèries sobre la familia.

Pel que fa al disseny, Pepe Gimeno ha tractat d’agarrar "l’ostentació i poder" d’Alexandre VI i l’ha convertit a una sola tinta. A més, com a base ha creat al voltant de la figura un medalló "que recorda al sol i a la resplendor".

Així mateix, per tal d’utilitzar-ho turísticament, s’han fet diverses versions gràfiques tant en valencià, castellà com en anglés, i s’ha adaptat a merchandising amb objectes com clauers o ventalls.

Aquesta nova identitat corporativa ha respost a una necessitat "de donar major visibilitat i promoció a la ruta". En aquest sentit, Francesc Colomar ha manifestat que es tracta "d’una obra col·lectiva, plena d’esperança i emocions".

Cal recordar que van ser 25 els dissenyadors aspirants a la creació d’aquesta marca, en el passat mes de juliol, i va ser Pepe Gimeno el seleccionat.

D’altra banda, Francesc Colomer ha anunciat que d'ací a poc temps sortirà una línia d’ajudes lligada a la recuperació de patrimoni, que més endavant anunciaran. I que en el dia d'avui el municipi Castellnovo s'ha sumat al projecte Territori Borja amb la posta en valor del seu castell. Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email