Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 25 de octubre y se habla de CALENDARIO LABORAL TOQUE DE QUEDA coronavirus estado de alarma
GRUPO PLAZA

el 4 d'octubre a les 20 hores

Vertex Musikae presenta 'Start & Stop System' amb música, teatre i videocreació

Aposta per la interpretació de la música de nova creació, arribant al públic mitjançant propostes diferents

25/09/2020 - 

VALÈNCIA. El pròxim dia 4 d'octubre a les 20 hores tindrà lloc una nova cita per a la música contemporània. L'ensemble Vertex Musikae presentarà a l'auditori de Rafelbunyol un programa integrat per obres de actualitat dins de la seua proposta anomenada Start & Stop System.

Aquest ensemble, des del seu naixement l'any passat al Festival '775' de Vilafranca del Cid, aposta per la interpretació de la música de nova creació, arribant al públic mitjançant propostes diferents. És així que a Rafelbunyol presentarà un programa integrat per l'anomenada "nova disciplina", a mig camí entre la música, el teatre o la videocreació. Podrem escoltar obres dels compositors més actuals, com ara Michael Beil, Jorge Sánchez-Chiong, Vicent Adsuara, José Pablo Polo, Francesco Filidei, Johannes Kreidler o Alexander Schubert.

Vertex Musikae #VLC porta a terme una proposta crítica a la manera en què hui en dia les noves tecnologies han canviat la nostra manera de viure i comunicar-nos. En paraules de Pablo González, membre de l'ensemble, "en el moment que estem vivint on és tan difícil dur a terme concerts en viu, seria interessant donar a conèixer esta notícia per tal de fer-la arribar als vostres lectors i al nostre públic".

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email