GRUPO PLAZA

30 de novembre  

90 segons, 1 micro: Las Naves acull el festival de disseny ‘Altavoz’

28/11/2016 - 

VALÈNCIA. InnDEA València i Las Naves, conjuntament amb Focus Pyme y Emprendimiento de IVACE, Nude en Fira Habitat València i Anieme/Mueble d’Espanya, col·laboren amb l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) en la celebració de la III edició del festival de disseny ‘Altavoz’ el pròxim dimecres 30 de novembre a partir de les 19h a l’auditori de l’Espai Mutant de Las Naves.

Joves dissenyadors i dissenyadores valencianes junior, estudiants dels últims cursos i de Nude de Fira Habitat 2016 – el saló dels dissenyadors i dissenyadores joves de la fira-, tindran l’oportunitat d’utilitzar l’escenari de l’Espai Mutant per a en 90 segons, un micro i una pantalla, donar a conèixer el seu treball i talent, davant un públic especialitzat, entre el qual figuraran els i les responsables creatives i de màrqueting de diferents empreses.

En total seran 11 les persones participants en este festival, les quals presentaran els seus treballs i establiran contacte amb les empreses a través d’un networking. L’ADCV ha arribat a un acord perquè tots els i les joves participants en el ‘Altavoz’ puguen comptar amb l’assessorament gratuït d’especialistes en gestió estratègica, protecció i defensa de la innovació i creativitat-propietat intel·lectual. Els participants són: Adrián Caballero, Bambú Design, Leandra Boj, Manuel Moreno, María Castellano, Maru Cruz, Miguel Oury, Nihil Estudio, Pablo Ejarque, Pablo Regaño i Sergio Labrada.

Entre els assistents estaran els responsables creatius i de màrqueting de diferents empreses. Després de la ronda de presentacions de cada un dels participants, hi haurà un temps per a afavorir l'intercanvi d'experiències entre aquestes empreses i els dissenyadors. La primera edició va comptar amb representants de Calatayud Studio, Cardeoli Studio, Cubero Quesada, Dario Nóbrega, Ë Design, Guillermo Sahuquillo, José Ignacio Garrigós, Manu García, Mar García, Miguel Oury, Nihil Estudio, Ramón Arnau, Sandra Moya, Tabite, Totpoc, vamBOX, Victoria Azadinho, Yeray Gallén i Yinsen Estudio.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email