GRUPO PLAZA

6 de maig

El 'dia minimúsica' arriba al Palau de la Música amb una jornada d'oci educatiu per a famílies

2/03/2018 - 

VALÈNCIA. El diumenge 6 de maig, el Palau de la Música de València acollirà la primera edició del 'dia minimúsica'. Un festival musical i educatiu d'una jornada de duració que oferirà una experiència innovadora per al públic familiar. L'esdeveniment arribarà a la capital del Túria després del seu pas per ciutats com Barcelona, Palma o Madrid. En esta ocasió, la jornada es desenvoluparà sota el lema #letthechildrenplay i buscarà que xiquets i xiquetes s’apropen a la música des d’un punt de vista lúdic.

Als noms ja anunciats de Joan Miquel Oliver i The Pinker Tones, ara s’afegeixen Ramonets, Miqui Puig Dj, Senior, Las Auténticas, Mireia Vilar i Julio Bustamante. Cal recordar que este esdeveniment se celebrarà dins de la programació del cicle Menut Palau de l’auditori del Passeig de l’Albereda.

Les noves confirmacions

El festival per a tota la família compta amb la presència de Ramonets. Les seues cançons adapten les melodies del grup nord-americà Ramones, però amb lletres que llancen missatges educatius per als menuts. El grup presentarà el seu últim disc, Ser major és un ful.

També cal destacar les actuacions de Senior, vocalista que porta més d’una dècada fent cançons d’arrel americana en valencià; Las Auténticas, banda formada per quatre xiquetes de Castelló que causen sensació amb les seues interpretacions de grans clàssics del rock; Mireia Vilar, cantant manisera que es va donar a conèixer en 2016 amb les cançons pròximes al realisme màgic del disc Madre Salvaje; i del cantautor Julio Bustamante, una de les veus més veteranes de l’escena musical valenciana que va editar el seu treball més recent, La misión del copiloto, el passat mes d’octubre. Per últim, el Palau de la Música de València també gaudirà d’una sessió de música escollida per Miqui Puig, cantant de la banda de pop Los Sencillos.

Estos noms s’afegeixen als artistes confirmats anteriorment: Joan Miquel Oliver, membre fundador d’Antònia Font; i The Pinker Tones, que posaran en escena el seu espectacle Rolf & Flor.

Altres activitats

El ‘dia minimúsica’ va més enllà dels concerts i també acollirà un ampli ventall de continguts per a convertir-se en "una proposta transversal". D’esta manera, els assistents podran gaudir d’activitats, tallers i jocs dissenyats perquè les criatures s’apropen a la música moderna. L’objectiu és que els xiquets i les xiquetes toquen, juguen i descobrisquen la realitat cultural del seu entorn.

A més, els bebés tindran el seu propi espai en l'anomenat 'espai micro'. Aquesta zona consistirà en una sala disposada per a cobrir les necessitats dels nadons i dels seus pares i mares. Així, trobaran jocs adequats per a criatures de fins a 3 anys i també un lloc on poder relaxar-se de forma segura, donar el pit o canviar els bolquers. La zona estarà dissenyada i atesa per personal especialitzat.

Les entrades per al festival ja estan a la venda en la pàgina web per 12 euros més despeses de distribució. S'ha de destacar que els xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys podran accedir a l'esdeveniment de forma gratuïta. Les localitats també es poden adquirir a les taquilles del Palau de la Música de València de dimarts a diumenge, de 10 a 14 i de 17 a 21:30 hores.
 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme