GRUPO PLAZA

de categoria

Ademuz, Alginet, Alzira... els pobles valencians per al nou nom d'un cotxe Seat

25/04/2017 - 

VALÈNCIA. La marca alemanya d’automòbils Seat busca nom per al seu nou cotxe, un tot terreny de grans dimensions amb el qual ampliar la seua oferta. Com que la marca anteriorment era espanyola, els alemanys han pensat que cal posar-li un nom espanyol per continuar venent cotxes al nostre país. Així com feren amb Toledo, Eivissa, Altea o recentment amb Arona, ara està en marxa el concurs d’idees per al naming del nou cotxe de la marca del Panda.

I, com que els valencians ens apuntem a tot, ja està en marxa la campanya per a posar-li al cotxe Seat Ademuz. De fet, ha sigut el mateix consistori des del departament de Turisme qui ha començat un Change.org per recaptar firmes amb este propòsit. No hi ha bases escrites a cap lloc sobre els requisits, però la rumorologia sosté que Seat busca un nom que comence per la lletra A, i que estiga compost per 3 síl·labes, per continuar amb la línia marcada pels altres SUV: l’Ateca i l’Arona. No podem afirmar rotundament que el criteri siga eixe, però com que fa pinta que sí, els oferirem altres opcions valencianes per al nom del cotxe:

Captura de la imatge a Change.org 

Podríem provar amb Seat Agullent, encara que la doble ela en molts països no saben pronunciar-la bé. En busquem un altre.

També seria una opció Seat Alacant, però dirien que si el nom és un complot catalanista per a catalanitzar la gent de bé d’Alicante. Així que descartat.

No estaria mal posar-li Seat Alberic, el problema és que eixiria en forma de mona i pareixeria més un OVNI que un cotxe.

Una altra opció seria Seat Alfafar, i parlar amb els d’IKEA perquè el feren de manera que pogueres muntar-te’l tu mateix amb un descaragolador i molta paciència.

Si l’anomenarem Seat Alginet, segur que tindria molts cavalls... (broma agafada amb pinces).

I si volem crear expectació, l’anomenem Seat Altura, i tot el món voldrà comprovar si està o no està a l’altura de les expectatives.

Ja he nomenat algunes opcions de la Ribera, però clar, la seua capital, Alzira, quadra perfectament amb tots els requisits. Ara bé, a Carcaixent no vendrien cap cotxe.

Una gran idea seria posar-li Seat Albalat, més que res perquè quedes bé amb Albalat de la Ribera, Albalat dels Tarongers i Albalat dels Sorells, tres pel preu d’un.

També complixen els requisits Andilla, Artana, Aiora, Aielo, Aiòder, Alaquàs, Aldaia, Alcoy, Alcalà, Alcosser, Alcàsser, Alfara, Algorfa o Antella. Així que, a més d’Ademús, els de Seat poden triar entre moltes opcions valencianes (algunes en la seua forma castellana).

Però, senyors de Seat, si voleu triomfar més que amb l’Ibiza, heu de buscar algun nom amb un poc més de ganxo, un nom diferent que puga servir per a fer una campanya de màrqueting insuperable. Estes són les meues propostes valencianes perquè Seat “la pete”:

-Seat Picassent. Amb tots els sistemes de seguretat necessaris, impossible de furtar, d’obrir, ni d’escapar del seu encant.

Benidorm (Foto: RAFA MOLINA) 

-Seat Benidorm. No només te’l comprarien els jubilats de tot Europa, els macarrons tindrien una línia Levante i una altra Poniente per decorar el cotxe al seu gust platja-discotequer.

-Seat Favareta. El favorit de la tia Enriqueta, vendes assegurades entre tots els “rememberos”.

-Seat Bufali. El primer cotxe del món amb motor eòlic incorporat.

-Seat Chulilla. El vehicle més presumit del barri.

-Seat Emperador (vos jure que hi ha un poble que s’anomena així). Que nosaltres li diríem Seat Mero, encara que l’emperador és peix espasa i el mero no té res a vore amb ell.

-Seat Marines, patrocinat per l’exèrcit estatunidenc.

-Seat Muro, el cotxe indestructible.

-Seat Silla, ple de seients individuals a l’interior.

-Seat Navaixes, millor no clavar-te amb el seu conductor.

-Seat Palmera, estaria també disponible en versió xocolata.

-Seat Teulada, un model descapotable.

-Seat Venta del Moro, una opció interessant per a guanyar mercat en el nord d’Àfrica, o per a perdre’l definitivament.

-Seat Gàtova, un cotxe dissenyat per al transport de les teues mascotes.

-Seat Massarrojos, disponible en 18 tonalitats diferents: color sang, color tomaca, color maduixa, color meló d’Alger, color pimentó...

-Seat Almussafes, i així descol·loques la gent que no sap si està comprant un Ford o un Seat.

-Seat Villargordo del Cabriel, Seat Sanet i Negrals, Seat Poble Nou de Benitatxell, Seat Quatretonda, Seat Santa Magdalena de Polpís o qualsevol altre nom paregut ens faria tanta gràcia que només per llegir el nom i alegrar-nos cada matí ens el compraríem. 

En fi, que estarem atents a vore si Seat considera alguna de les nombroses opcions valencianes per a posar-li nom al seu nou vehicle. En tot cas, per intentar-ho que no siga, i cal aplaudir els senyors d’Ademús per la iniciativa i per reivindicar el turisme d’interior. Ara bé, abans de comprar-vos un cotxe, feu números, que entre unes coses i altres moltes vegades ix més econòmic agafar taxis que mantindre un cotxe, i més si és un tot terreny i l’utilitzeu només per a anar a comprar el pa. Que més d’un i més de dos fan això als pobles només per fardar.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email