Página del periodista

Vicent Marco

agosto

julio

junio

ENFARINATS

Miguel Martínez, el forn de les cues

Por  - 

Antigament conegut com el forn de la viena -perquè hi havia una gran barra de pa en l'aparador-, ara és popularment anomenat a l'Eixample com el forn de les cues, que són recurrents a la seua porta.

mayo

abril

marzo

febrero

enero

diciembre

RESTORÁN DE LA SEMANA

Atzucac

Por  - 

Jaume s'ho fa tot, ell cuina, servix, xarra amb els comensals i intenta que tot el món se senta com a casa en Atzucac. Un restaurant de cuina tradicional renovada que aposta per fer barri.

El Gasto

Dónde comerse una paella después del Maratón

Por  - 

Para todos los valientes que correrán este domingo el maratón de récord de València, aquí van las recomendaciones de los maratonianos locales. Porque la recompensa de llegar a la meta tras los 42.195 metros, bien podría ser un buen arroz.

noviembre

octubre

agosto

julio

junio

mayo

abril

El GASTO

Ca Xoret, esmorzar a l'estil dels llauradors

Por  - 

En l'Alqueria de Roca hi ha un betlem famós, una estació de tren, molta horta protegida, i quatre bars-restaurants per a 245 habitants. Entre ells Ca Xoret, on pots esmorzar com ho faria un llaurador, o un pastoret del betlem.

marzo

febrero

ENFARINATS

El forn de Toni, més ecològic impossible

Por  - 

En el forn de Toni no entra cap producte que no siga ecològic i no es ven cap producte que no hagen fet ells. Eixa és la aposta de Luis, el forner, que ha convertit a este forn en l’únic amb certificat ecològic de València.

enero

diciembre

Enfarinats

Forn Montaner, el forn de l'amor

Por  - 

Una parella enamorada entre ells, apassionats pel seu forn i arrelats al seu barri. Si parlem de pa de barri, Montaner té els ingredients que fan que el seu pa faça gust del Carme

noviembre

Enfarinats

Forn Úbeda, el pa dels bombers

Por  - 

Els vidres de la vitrina ens reben amb un poc de baf, mostra inequívoca, de què en eixe forn, està coguen-se pa. I ho fa en jornades ininterrompudes des de les 6:45 h fins a les 20:00 h.

octubre

enfarinats

Forn de Manuela, ADN Campanar

Por  - 

Si Campanar tinguera un sabor, seria el de les coques de sagí que es preparen per a les festes de la Mare de Déu de Campanar. Una coca mantegosa i consistent que cuinen des de no se sap quan en el Forn de Manuela, és com dirien els anglesos, “as Campanar as it gets” - més Campanar impossible -.

agosto

julio

junio

mayo

abril

marzo

febrero

enero

diciembre

noviembre

octubre

agosto

julio

junio

mayo

abril