GRUPO PLAZA

termini obert fins juliol

Castelló de la Ribera convoca el Premi Soler i Estruch, de narrativa valenciana

24/01/2018 - 

VALÈNCIA. L'ajuntament de Castelló de la Ribera ha convocat els premis Castellum Ripae 2018. Dins d'aquests, Edicions del Bullent publicarà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa.

Es poden presentar obres per correu electrònic en format word (.doc) o en paper, en tots dos casos amb una extensió de 70 a 100 fulls per una sola cara. El termini per presentar els originals acaba el dia 2 de juliol de 2018 i el veredicte es coneixerà el 7 de setembre.

El guardó inclou, la dotació del premi de 2.500 euros (subjectes a la retenció d'IRPF corresponent), i la publicació de l'obra a càrrec d'Edicions del Bullent. Així com una escultura de l'artista castelloner Josep Alfonso.

L'any passat va guanyar l'obra Set pecats, de Carles Castell. Que arribarà a les llibreries el 31 de gener. Altres guanyadors són La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal, Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils, Tot interior, d'Enric Camps, Pell de gat, de Ma. Victòria Lovaina, Humors agres, de Sico Fons, Efectes secundaris, de Jovi Lozano-Seser o El vol de les papallones, de Maurici Belmonte.

A més, es convoca també el Premi Vicent Ignasi Franco, en el qual els treballs d'assaig han de tractar temes d'investigació científica, filosòfica, artística, sociològica o literària, d'àmbit local. La dotació del premi consistirà en la publicació de l'obra premiada.

Per la seua part, el premi de poesia infantil Ausiàs March va dirigit a alumnes de primària del poble dividits en tres categories: Primer cicle, segon cicle i tercer cicle.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email