Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

DIMARTS 22 D'OCTUBRE

César Bona donarà el tret d’eixida a les Jornades Culturals dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira

Les activitats, totalment gratuïtes, estan homologades pel CEFIRE de Xàtiva

14/10/2019 - 

VALÈNCIA. L’educador César Bona donarà el tret d’eixida a les Jornades Culturals al voltant dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira. Serà el pròxim dimarts 22 d’octubre, a les 19.30 h, al Gran Teatre del municipi –la conferència de l’educador ha tingut tan bona acollida en el període de reserva d’entrades que, l’acte s’ha traslladat de la Casa de Cultura a aquesta nova ubicació-, on oferirà una xarrada titulada Una mirada a l’educació

Les jornades, que enguany se celebraran del 22 d’octubre al 7 de novembre, continuaran amb la conferència de l’escriptora Anna Moner, guanyadora del XXX Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira amb La mirada de vidre. Serà el dijous 24 d’octubre a les 19.30 h. .

El dimarts 29 d’octubre, a les 19 h, Vicent Dasí, guanyador del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil amb Doc Doggie. Unitat de Medicina Estrambòtica, parlarà de la relació entre màgia, literatura i humor amb el mag Rubén Aparici. L’humor seguirà present en les Jornades Culturals gràcies a la taula redona que protagonitzaran els còmics Eugeni Alemany, Pepa Cases i María Zamora, el dimarts 5 de novembre a les 20 h. Els tres humoristes, moderats per Pau Blanco, reflexionaran sobre com està evolucionant l’escena còmica valenciana.

Per últim, hi haurà un lloc destacat per a la divulgació de la ciència. David González Jara, guanyador del Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General amb Les molècules de la vida, conversarà amb la periodista Reis Juan sobre la millor manera d’acostar la ciència a tothom i sobre com fer-ho de manera intel·ligible i amena.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email