X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

una obra sobre la igualtat de gènere

Columpiant la Dansa prolonga la representació de 'Vol II' en Teatro Círculo

13/06/2018 - 

VALÈNCIA. La companyia emergent valenciana Columpiant la Dansa el passat 8 de juny al Teatro Círculo Vol II, una peça que tracta la igualtat de gènere i la disconformitat corporal. La lluita contra nosaltres mateixa com a principal idea a tractar.  La companyia prorroga la seua estància al Teatre Círculo i estarà aquest cap de setmana, 15, 16 i 17 de Juny mostrant el seu treball, compartint amb l’espectador totes aquestes inquietuds amb la necessitat de transmetre i contar allò que els mou.

La composició conta amb un espai sonor impregnat de musica electro-acútstica creat pel Col·lectiu Penja’m, que estaran el divendres i el diumenge intervenint a la peça. El Col·lectiu Penja’m estarà representat per Xavi LaserDisc i Diego Sumo -músic dels grups Garçon Rêvé i Megaphone ou la mort-, dos musics d’àmbits molt diferents que troben como a factor comú la experimentació.

VOL. II és un projecte que tracta sobre la igualtat de gènere i la disconformitat corporal, aquest projecte és pedagògic i coreogràfic. Per  una banda amb el projecte pedagògic han rebut un accèssit per Emergents a nous projectes de innovació i creació per la Universitat de València, a més d’una residència artística en entorns educatius per l’Ajuntament de València. Per altra banda, a la part coreogràfica després de tot aquest aprenentatge. Amb la peça llarg de VOL II aquests dos intèrprets s’enfronten a una escena i a uns cossos plens d’obstacles i complexitats.

Foto: Miguel Ángel Mengó Lloret

A més,  en aquesta peça el Col·lectiu Penja’m s’ha fet càrrec de l’espai sonor, un espai d’electrònica i d’electroacústica amb sonoritats inorgàniques que creen textures i espais sonors adequats i coordinats amb el concepte de la proposta.  El Col·lectiu Penja’m també el dissabte 9 de Juny a les 22 al Cabanyal farà una de les seus famoses Penja’m d’Improvisació, so i moviment.

Columpiant la Dansa està composada per Marta García Navarro i Manuel Caldito de la Concepción. A partir del seu encontre comencen a sorgir sinèrgies i inquietuds per part dels dos intèrprets de crear i investigar noves formes de creació, així com de posar a l’escena tot allò que els mou.

També conten amb la col·laboració del dissenyador gràfic Vicente Ferrández López,  amb les dissenyadores d’il·luminació Aurora Diago i Paula Pachón, com assistència coreogràfica Noelia Arcos,  i  com a direcció de fotografia Alba García Conesa. I la col·laboració de la companyia Moments Art Dansa i Teatre .


Noticias relacionadas

ARTS ESCÈNIQUES

Lluita i resiliència per assolir una vida professional a la dansa

Por  - 

El curs d’estiu d’Endanza reunix a 150 ballarines i ballarins adolescents de 7 nacionalitats per encaminar-los a la dansa professional. L’institut d’Abastos a València, es transforma en una enorme sala de ball per rebre les classes de primeres figures com Esther Protzman, professora del conservatori de l’Haia, els primers ballarins del Royal Ballet de Londres o el valencià Isaac Montllor, ballarí solista de la Companyia Nacional de dansa, entre uns altres

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email