GRUPO PLAZA

una obra sobre la igualtat de gènere

Columpiant la Dansa prolonga la representació de 'Vol II' en Teatro Círculo

13/06/2018 - 

VALÈNCIA. La companyia emergent valenciana Columpiant la Dansa el passat 8 de juny al Teatro Círculo Vol II, una peça que tracta la igualtat de gènere i la disconformitat corporal. La lluita contra nosaltres mateixa com a principal idea a tractar.  La companyia prorroga la seua estància al Teatre Círculo i estarà aquest cap de setmana, 15, 16 i 17 de Juny mostrant el seu treball, compartint amb l’espectador totes aquestes inquietuds amb la necessitat de transmetre i contar allò que els mou.

La composició conta amb un espai sonor impregnat de musica electro-acútstica creat pel Col·lectiu Penja’m, que estaran el divendres i el diumenge intervenint a la peça. El Col·lectiu Penja’m estarà representat per Xavi LaserDisc i Diego Sumo -músic dels grups Garçon Rêvé i Megaphone ou la mort-, dos musics d’àmbits molt diferents que troben como a factor comú la experimentació.

VOL. II és un projecte que tracta sobre la igualtat de gènere i la disconformitat corporal, aquest projecte és pedagògic i coreogràfic. Per  una banda amb el projecte pedagògic han rebut un accèssit per Emergents a nous projectes de innovació i creació per la Universitat de València, a més d’una residència artística en entorns educatius per l’Ajuntament de València. Per altra banda, a la part coreogràfica després de tot aquest aprenentatge. Amb la peça llarg de VOL II aquests dos intèrprets s’enfronten a una escena i a uns cossos plens d’obstacles i complexitats.

Foto: Miguel Ángel Mengó Lloret

A més,  en aquesta peça el Col·lectiu Penja’m s’ha fet càrrec de l’espai sonor, un espai d’electrònica i d’electroacústica amb sonoritats inorgàniques que creen textures i espais sonors adequats i coordinats amb el concepte de la proposta.  El Col·lectiu Penja’m també el dissabte 9 de Juny a les 22 al Cabanyal farà una de les seus famoses Penja’m d’Improvisació, so i moviment.

Columpiant la Dansa està composada per Marta García Navarro i Manuel Caldito de la Concepción. A partir del seu encontre comencen a sorgir sinèrgies i inquietuds per part dels dos intèrprets de crear i investigar noves formes de creació, així com de posar a l’escena tot allò que els mou.

També conten amb la col·laboració del dissenyador gràfic Vicente Ferrández López,  amb les dissenyadores d’il·luminació Aurora Diago i Paula Pachón, com assistència coreogràfica Noelia Arcos,  i  com a direcció de fotografia Alba García Conesa. I la col·laboració de la companyia Moments Art Dansa i Teatre .


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email