GRUPO PLAZA

el 8 d'abril

'Cuidem-nos', el crit rebel d’Ovidi4, arriba al Palau de la Música amb una sèrie de poemes

Els textos de Vicent Andrés Estellés, Pere Quart, Marina Garcés, Mireia Calafell o Rafeef Ziadah s’intercalaran amb les cançons d’Ovidi Montllor, Maria-Mercè Marçal, Maria del Mar Bonet, Atahualpa Yupanqui, Pau Riba, Feliu Ventura, Obrint Pas, Aspencat o Maria Arnal

9/03/2018 - 

VALÈNCIA. El Palau de la Música de València acull el pròxim 8 d’abril l’espectacle Cuidem-nos d’Ovidi4 en el marc del cicle 'Rock, pop..., al Palau'. El grup està format per la cantant Mireia Vives, el poeta David Caño, el periodista David Fernàndez i el guitarrista Borja Penalba.

Els quatre posaran en escena una representació multidisciplinar, amb un muntatge proper al teatre on s’escoltaran poesies i cançons. Al llarg de la funció, el quartet rememorarà alguns episodis de la història contemporània i analitzarà la situació política actual. Així, es farà memòria de la Guerra Civil, la repressió franquista i la transició. A més, també seran recordades les víctimes dels camps de concentració nazis.

D’altra banda, es posaran de relleu les situacions "d’injustícia" que es viuen en el món actual: "l’exclusió social, la corrupció sistèmica, els desnonaments, els dèficits democràtics i la violència masclista", conforme destaca l'organització en un comunicat.

Esta visió crítica d’episodis passats i actuals tindrà com a vehicles de transmissió la poesia i la música. Els textos de Vicent Andrés Estellés, Pere Quart, Marina Garcés, Mireia Calafell o Rafeef Ziadah, entre d’altres autors, s’intercalaran amb les cançons d’Ovidi Montllor, Maria-Mercè Marçal, Maria del Mar Bonet, Atahualpa Yupanqui, Pau Riba, Feliu Ventura, Obrint Pas, Aspencat o Maria Arnal. Així mateix, recordaran el poeta i crític d'art Josep Palau i Fabre en el desè aniversari de la seua mort.

El cicle 'Rock, pop..., al Palau'

En les pròximes setmanes, l’auditori del Passeig de l’Albereda gaudirà amb les actuacions de Jaime Urrutia (24 de març); Seguridad Social amb Paco Roca (5 de maig); Els Amics de les Arts (26 de maig); Carmen París (7 de juny); i RevolveR (17 de juny). El cicle es reprendrà després de l’estiu.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme