GRUPO PLAZA

20 de desembre

Depedro tanca l'edició 2020 del cicle 'Rock, pop... al Palau'

13/12/2020 - 

VALÈNCIA. Depedro, el projecte liderat pel cantant i guitarrista Jairo Zavala, s’unix al cicle “Rock, pop..., al Palau” que està organitzant el Palau de la Música des del passat mes de novembre i que es desenvolupa a l’Espai Tarongers. D’esta manera, Depedro tancarà este cicle el pròxim diumenge 20 de desembre a les 20.30 hores, pel que han desfilat fins ara El Diluvi, Funambulista, Juno, Senior i el Cor Brutal i Joan Miquel Oliver.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello ha afirmat que amb la presència de Depedro “recuperem el seu concert que no es va poder fer l’any passat i a més, arrodonim un cicle que està tenint una gran resposta del públic, ja que s’han esgotat ràpidament totes les localitats disponibles de cada actuació”. Les entrades per al concert de Depedro, gratuïtes, es podran aconseguir en el web de l’auditori a partir del dilluns 14  de desembre a les 10.00 hores. Cada persona podrà reservar dos localitats.

En esta ocasió, l’artista madrileny i la seua banda posaran en escena un espectacle musical i visual amb el qual faran un recorregut pels seus cinc discos d’estudi. Així, s’escoltaran els temes insígnia de Depedro, els seus himnes i grans èxits, a més de les composicions íntimes i personals del seu últim treball, Érase una vez. Cal recordar que eixe disc està dedicat a la infantesa i la seua translació al directe es basa en la interacció amb l’audiència i l’ús d’instruments acústics i arts visuals. 

Depedro va editar el seu debut homònim en 2008, un àlbum gravat amb la formació nord-americana Calexico. Durant més de deu anys, Zavala ha escrit cançons amb influències d’Amèrica Llatina, Àfrica i els Estats Units. Eixos diàlegs i intercanvis amb altres latituds són el fonament de la música del madrileny i han quedat plasmats en els discos Nubes de papel (2010), La increíble historia de un hombre bueno (2013), El Pasajero (2016) i Todo va a salir bien (2018), així com en diversos EPs i remescles. D’altra banda, i gràcies a la seua qualitat, Depedro ha tingut l’oportunitat de tocar per tot el món. En aquest sentit, cal destacar els més de 100 concerts de la gira Todo va a salir bien, que va passar per localitats com Buenos Aires, Ciutat de Mèxic, Santiago de Xile, Berlín i la majoria dels grans festivals d’Espanya.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email