X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

Aula Didàctica

El Escalante presenta un projecte audiovisual pioner en apropar les arts escèniques a joves

9/05/2019 - 

VALÈNCIA. El Teatre Escalante va presentar en el Centre del Carmen Aula Didàctica, un projecte inèdit i pioner que acosta les arts escèniques als xiquets i joves a través d'una sèrie de vídeos d'animació en 2D que s'allotgen en la seua pàgina web.

El principal objectiu del Teatre Escalante és donar a conéixer a través de la seua programació totes les disciplines escèniques -teatre, dansa, circ, titelles, etc.- des de perspectives molt diferents al públic familiar i juvenil. I a aquest accés a les representacions teatrals de qualitat que l'Escalante ofereix en sessions matutines als escolars i al públic en general en funcions vespertines, es suma ara un nou instrument dirigit per al professorat i l'alumnat que serveix per a aprofundir en el coneixement de les arts escèniques d'una manera lúdica i alhora rigorosa.

Como explica Josep Policarpo, director de l'Escalante i impulsor d'aquesta iniciativa, “Aula didàctica és un projecte que ajudarà a conéixer, ampliar i aprofundir d'una manera amena, divertida i pedagògica en tots els aspectes relacionats amb les arts escèniques”. Per a això s'han creat una sèrie de vídeos d'animació en 2D que tracten temes molt diversos, “des dels aspectes històrics, els mites universals del teatre o les disciplines artístiques, fins a vídeos que mostren com és un teatre per dins o com es construeix un espectacle”, explica Policarpo. Diversos temes d'objecte d'estudi que es complementen amb unes fitxes didàctiques i una guia per al professorat.

Amb Aula Didàctica, l'Escalante prossegueix així la seua labor de despertar i fomentar l'interés pel teatre i ho fa amb una eina accessible i gratuïta amb la qual els joves es troben familiaritzats. Un mètode pedagògic per a acostar les arts escèniques a les aules que complementa i amplifica l'experiència de l'espectacle teatral.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email