Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

presentant el seu nou disc

Feliu Ventura fa la seua primera 'convocatòria' en València al Teatre Micalet

20/11/2019 - 

VALÈNCIA. Divendres 29 Feliu Ventura estrenarà a València, al Teatre Micalet, el seu darrer treball Convocatòria, que ha rebut recentment el Premi Ovidi al millor disc de cançó d'autor i està nominat a la mateixa categoria al Premi Carles Santos. El xativí ho farà acompanyat de la seua nova banda, dirigida pel també xativí, pianista i compositor, Pau Chafer, amb el guitarrista Oscar Ureña i la multi-instrumentista Tere Nuñez. El concert arriba després de la presentació amb un èxit absolut a la prestigiosa Fira Mediterrània de Manresa.

Convocatòria és un treball que transmet optimisme malgrat els temps que corren, o potser precisament per això, i conté onze himnes xicotets, domèstics i assemblearis que pouen del pop-rock anglosaxó, de ritmes menys habituals en ell i de la música mediterrània, amb les lletres roents a la que ja ens té acostumats. En són una mostra títols com Difon el teu somriure; Cançó de bressol enmig del col·lapse; Tornarem a cantar; El que està passant al Japó, El Sol al cim; o Ens guien les estrelles dedicada al País Valencià.

Les cançons s’acompanyen en un llibre disc dels textos de referents polítics i socials de l'autor. Vesteixen les cançons, l’escriptora Gemma Pasqual, el crític Josep Vicent Frechina, el poeta Marc Granell, o els activistes David Fernàndez i Jordi Cuixart, i entre d'altres.

Al darrere dels arranjaments i de la producció hi ha el guitarrista i productor Borja Penalba i el compositor Pau Chafer, que encapçalen una selecta nòmina de convidats i una xicoteta col·laboració de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Ginestà. Després de València, Feliu Ventura continua la gira a Perpinyà, Mallorca, Barcelona, i a moltes més poblacions valencianes, les dates de les quals s'anunciaran molt prompte. Els disc ja està disponible en botigues i en totes les plataformes digitals. 

Para saber más

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email