GRUPO PLAZA

presentant el seu nou disc

Feliu Ventura fa la seua primera 'convocatòria' en València al Teatre Micalet

20/11/2019 - 

VALÈNCIA. Divendres 29 Feliu Ventura estrenarà a València, al Teatre Micalet, el seu darrer treball Convocatòria, que ha rebut recentment el Premi Ovidi al millor disc de cançó d'autor i està nominat a la mateixa categoria al Premi Carles Santos. El xativí ho farà acompanyat de la seua nova banda, dirigida pel també xativí, pianista i compositor, Pau Chafer, amb el guitarrista Oscar Ureña i la multi-instrumentista Tere Nuñez. El concert arriba després de la presentació amb un èxit absolut a la prestigiosa Fira Mediterrània de Manresa.

Convocatòria és un treball que transmet optimisme malgrat els temps que corren, o potser precisament per això, i conté onze himnes xicotets, domèstics i assemblearis que pouen del pop-rock anglosaxó, de ritmes menys habituals en ell i de la música mediterrània, amb les lletres roents a la que ja ens té acostumats. En són una mostra títols com Difon el teu somriure; Cançó de bressol enmig del col·lapse; Tornarem a cantar; El que està passant al Japó, El Sol al cim; o Ens guien les estrelles dedicada al País Valencià.

Les cançons s’acompanyen en un llibre disc dels textos de referents polítics i socials de l'autor. Vesteixen les cançons, l’escriptora Gemma Pasqual, el crític Josep Vicent Frechina, el poeta Marc Granell, o els activistes David Fernàndez i Jordi Cuixart, i entre d'altres.

Al darrere dels arranjaments i de la producció hi ha el guitarrista i productor Borja Penalba i el compositor Pau Chafer, que encapçalen una selecta nòmina de convidats i una xicoteta col·laboració de Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Ginestà. Després de València, Feliu Ventura continua la gira a Perpinyà, Mallorca, Barcelona, i a moltes més poblacions valencianes, les dates de les quals s'anunciaran molt prompte. Els disc ja està disponible en botigues i en totes les plataformes digitals. 

Para saber más

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme