Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

Teatre contra l’especulació

‘Ingovernables’ segueix fe la seua gira local al Teatre El Micalet

20/10/2020 - 

VALÈNCIA. El Teatre Micalet obrirà les portes, del 23 al 25 d’octubre, a ‘Ingovernables’, una peça de la companyia valenciana Atirohecho concebuda com una apologia a la defensa del territori i l’horta i un homenatge a totes les veïnes que lluiten per protegir un dels drets bàsics de les persones:l’habitatge.

Dirigida per Carla Chillida, i amb textos “àcids” de Pepe Ruiz i Rafa Segura, ‘Ingovernables’ desgrana una nova fase del capitalisme financer que ha significat el sacrifici de paratges naturals i rurals amb l’objectiu de sostindre el progrés, la rendibilitat i el negoci.

Un repartiment compost per Rafa Marí, Manuel Climent, Florian Gründel, Rafa Segura, Yarima Osuna, Carla Chillida i Margarida Mateos, es veurà embolicat en “situacions hilarants” que narren la precarització a través dels ulls de les persones que la sofreixen i dels qui obtenen benefici a costa d’aquestes.

Recentment nominada als premis de les arts escèniques com a millor espectacle de teatre i millor escenografia, ‘Ingovernables’ convida als espectadors a mirar als ulls dels poders econòmics i plantejar-se la possibilitat, amb la comèdia com a fil conductor, que “encara tenim les forces per a donar guerra”, segons defensen des de la companyia.

D’altra banda, el Teatre Micalet tancarà les representacions del mes d’octubre amb la nova proposta de Purna Teatre, 'De fora vindrem', una peça carregada d’humor absurd per retratar el fi de la terra promesa que estarà en cartell des del 28 d’octubre i fins a l’1 de novembre.

Para saber más

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email