X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

coproducció de l'IVC

José Antonio Portillo i Enric Monfort presenten 'Biblioteca de sons i sorolls' al Teatre Lliure

6/02/2019 - 

VALÈNCIA. L’Institut Valencià de Cultura presenta al Teatre Lliure la seua coproducció Biblioteca de sons i sorolls un treball de José Antonio Portillo i Enric Monfort que es podrà veure a Barcelona del 5 al 10 de febrer.

José Antonio Portillo ja havia presentat en aquest escenari el seu anterior treball Biblioteca de cordes i nus una instal·lació escènica interactiva que ha rodat per tota Europa durant més de quinze anys.

El director general de l’Institut Valencià de Cultura Abel Guarinos ha manifestat que "és important comprovar com, cada vegada més, les produccions escèniques valencianes estan presents per tot l’estat, en l’estranger i en centres escènics emblemàtics, també pel que fa a produccions i coproduccions de l’IVC: com ara la primera de les coproduccions que vam signar el 2016, 'Biblioteca de sons i sorolls', que es presenta ara al Teatre Lliure de Barcelona, la producció Cuzco, que ha fet gira per Barcelona, Mallorca i Madrid, i, entre d’altres, el nou Tirant que després del Teatre Rialto estarà dues setmanes en la seu de la Compañía Nacional de Teatro Clásico, en Madrid".

En la Biblioteca de sons i sorolls es troba un espai habitat per un personatge obsessionat amb els sorolls en una biblioteca que funciona com el cervell, connectant sons i emocions, records i diàlegs; un fum d’objectes "aparentment inútils que generen tot tipus d’harmonies i músiques amb l’ajuda dels joves espectadors assitents".

El projecte de la Biblioteca de sons i sorolls va ser presentat al programa de coproduccions de l’IVC de l’any 2016 i va ser triat perquè també és funció de l’IVC la participació en projectes no convencionals com aquest en projectes que van creixent amb el temps i estan en constant evolució.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email