GRUPO PLAZA

 divendres 15 de juny 

La Filmoteca acull una marató de 'Blade Runner' amb les pel·lícules de 1992 i 2017

14/06/2018 - 

VALÈNCIA. La Filmoteca ha organitzat per al divendres 15 de juny la 'Blade Runne'. A les 18.00 hores es projecta Blade Runner. Director's Cut (1992), el denominat muntatge del director que va realitzar el britànic Ridley Scott deu anys després de l'estrena de la pel·lícula original. A les 21.00 hores, es projecta Blade Runner 2048 (2017), la discutida seqüela dirigida pel canadenc Denis Villeneuve. Amb la finalitat que l'espectador puga comparar les dues pel·lícules, la Filmoteca ofereix una entrada de 4 euros per a les dues projeccions o 2 euros amb Carnet Jove. 

Protagonitzada per Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young i Daryl Hannah, Blade Runner està inspirada lliurement en la novel·la Els androides somien xais elèctrics? de Philip K. Dick. S'ha convertit en un clàssic de la ciència-ficció i en precursora del gènere 'ciberpunk', i ha sigut també definida com una ficció distòpica dins del 'neo-noir'. Està considerada a més com una de les pel·lícules "més influents de tots els temps", per la seua ambientació detallada i la descripció realista que presenta d'un futur en decadència.

Protagonitzada per Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas, Jared Leto, Sylvia Hoeks i Robin Wright, Blade Runner (2049) se situa 30 anys després de l'acció de la pel·lícula original i prossegueix amb les històries de policies que persegueixen éssers humans artificials.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme