GRUPO PLAZA

"As if nothing really matters"

La Filmoteca d'Estiu refresca el blockbuster 'Bohemian Rhapsody'

21/08/2019 - 

VALÈNCIA. La Filmoteca d’Estiu projecta el dijous 22 d’agost, a les 22.30 hores als jardins del Palau de la Música, el biopic musical Bohemian Rhapsody (2018) de Bryan Singer. La pel·lícula es podrà veure també el divendres 23 de d’agost.

Bohemian Rhapsody és la crònica del meteòric ascens a la fama de Queen a través de les seues icòniques cançons i del seu revolucionari so, des que Freddie Mercury s’unira a Brian May i Roger Taylor fins al macroconcert Live Aid de 1985 a l’estadi de Wembley.

La biografia cinematogràfica sobre el cantant Freddie Mercury i el grup de rock Queen va ser guardonada amb nombrosos premis, entre aquests: quatre premis Oscar, dos Globus d’Or i dos BAFTA. El nom de la pel·lícula procedeix del títol de la cançó de més èxit de la banda, el tema homònim Bohemian Rhapsody.

La Filmoteca de València manté l’oferta cinematogràfica a la ciutat durant el mes d’agost amb la Filmoteca d’Estiu i les projeccions que ofereix a l’aire lliure. Els criteris de programació de la Filmoteca d’Estiu són els mateixos que se segueixen la resta de l’any a la Sala Berlanga: versió original, qualitat en les projeccions i un preu assequible.

Les projeccions de la Filmoteca d’Estiu tenen lloc de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s’inicia a les 22.30 hores i la taquilla s’obri a les 21.00 hores. El preu de l’entrada general és de 3,50 euros i 25 euros per a l’abonament de deu sessions.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email