Hoy es 9 de marzo y se habla de coronavirus uci 8m MININOT FALLAS EMPRENDEDORES vacuna covid-19
GRUPO PLAZA

diumenge 5 d'agost

La Filmoteca recupera a l'assassí de Düsseldorf amb la projecció de 'M'

3/08/2018 - 

VALÈNCIA (VP/EP). La Filmoteca d'Estiu projecta el diumenge 5 d'agost, a les 22:30 hores, als jardins del Palau de la Música, M (1931) de Fritz Lang, en versió original amb subtítols en valencià. La pel·lícula es podrà veure també el dilluns, 6 d'agost.

Protagonitzada per Peter Lorre, M està inspirada en el cas real de l'assassí en sèrie Peter Kürten, que va matar diverses xiquetes a la ciutat de Düsseldorf. conta la història doncs d'un assassí de xiquetes que té atemorida tota la ciutat. La policia el busca frenèticament, i deté qualsevol persona sospitosa. Per la seua banda, els caps de l'hampa, furiosos per les batudes que estan patint per culpa de l'assassí, decideixen buscar-lo ells mateixos.

La posada en escena de Fritz Lang està al servei d'un 'thriller' pertorbador que segueix fascinant noranta anys després. Realitzada al principi del sonor, es considera com un "clàssic del cinema" i una de les "grans" pel·lícules en l'extensa filmografia de Fritz Lang. 

Organitzada per l'Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d'Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Nedgia Cegas i la col·laboració de Cervesa Turia.

Les projeccions de la Filmoteca d'Estiu es fan de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s'inicia a les 22:30 hores i la taquilla s'obri a les 21.00 hores. El preu de l'entrada general és de 3,50 euros i 25 euros per a l'abonament de deu sessions.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email