X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

literatura en valencià

La Plaça del Llibre llança un concurs de microrelats a Twitter

11/10/2018 - 

VALÈNCIA. El transport públic mou cada dia a milers de passatgers que es traslladen d’un punt a altre de la ciutat, i que busquen la manera d’ocupar el temps entre el punt d’eixida i d’arribada amb la lectura. Per a la pròxima edició de la Plaça del Llibre s’ha potenciant la col·laboració de l’EMT en l’esdeveniment mitjançant diferents línies d’actuació, centrades en la difusió de les activitats que es desenvoluparan entre l’1 i el 4 de novembre a la plaça de l’Ajuntament de València.

Entre les diferents accions destaca la convocatòria d’un concurs de microrelats a través de Twitter. El tema del microrelat ha de ser lliure, en valencià i cal publicar-lo amb l’etiqueta #ambEMTalaPlaça. Ha de tindre com a inici la següent cita del llibre Júlia d’Isabel-Clara Simó: “Aleshores Júlia va deixar la paella damunt la tauleta i es va traure de la butxaca el document i el va llegir lentament.”

El concurs estarà vigent fins el 31 d’octubre. Hi haurà un primer premi consistent a un xec regal per valor de 100€ per a la compra de llibres en La Plaça del Llibre i un abonament d’EMT València de 30 viatges, així com dos accèssits per valor de 50€ per a la compra de llibres en La Plaça del Llibre i altres dos abonament d’EMT València de 30 viatges.

D’altra banda, s’han retolat els laterals de 3 autobusos amb la imatge gràfica de la campanya. A l’interior d’altres 5 vehicles s’han instal·lat vinils amb el cartell de l’esdeveniment i la promoció del concurs de microrelats mitjançant el Twitter. A més, la marquesina de la parada de l’autobús de la plaça de l’Ajuntament també compta amb la publicitat de la Plaça del Llibre. Finalment, s’ha contractat una campanya de comunicació amb l’emissió d’anuncis que es podran visualitzar en almenys 7 línies del centre i circulars de Grans Vies, i s’emetran notícies de suport dins la graella informativa cultural del circuit televisiu de l’EMT sobre les llibreries participants i les activitats organitzades.

A més, el diumenge 4 de novembre es realitzarà a la Plaça del Llibre una jornada lúdica destinada al públic infantil i, repetint l’experiència de la passada edició, EMT participarà en aquesta festa amb la presència del bus amb el vinil de l’esdeveniment, Superbús, Superbusina, música, balls, sortejos i altres activitats per als més menuts, adaptades al context de foment de la lectura en valencià.

La Plaça del Llibre és una celebració de la literatura, i a la vegada un homenatge a tots els professionals que treballen pels llibres en valencià. Ha de ser un punt de trobada, per a l’intercanvi de mercaderies i de sabers. En l'edició de 2017 més de 10000 persones van visitar la Plaça del Llibre i van participar en les activitats organitzades.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email