GRUPO PLAZA

9 DE FEBRER AL COL·LEGI MAJOR RECTOR PESET

La revista Debats presentarà novetats després dels canvis en la direcció de la publicació

Es presentará en aquest acte l'anuari en anglés de la revista i una nova aplicació per a dispositius mòbils

3/02/2017 - 

VALENCIA. Debats. Revista de cultura,poder i societat continua amb les novetats posades en marxa a partir dels canvis en la direcció de la publicació i de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació de la Diputació, editora d’aquesta. En esta línia, el dijous, 9 de febrer, a les 19 hores, a la sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset, el Magnànim ha organitzat una presentació pública del número 130/2, de l’anuari en anglés i també de la nova aplicació per a dispositius mòbils. A l’acte està anunciada la participació de Xavier Rius, diputat de Cultura; Antonio Ariño, director de l’Institut de Ciències Socials i de la Cultura del Magnànim, i Joaquim Rius, director de Debats.

La difícil relació cultura-estat. L’últim número de Debats, el 130/2,publicat el passat mes de desembre, el monogràfic “Cultura i estat: autonomiacreativa, lluita política i instrumentalització” amb articles de Clive Gray, Vincent Dubois, Per Mangset,Pierre-Michael Menger, Gilsèle Sapiro, Juan Arturo Rubio, Francesc Hernàndezi Benno Herzog, analitza la sempreproblemàtica relació entre l’estat i la cultura i ens acosta als debats actualssobre aquesta qüestió a l’Estat espanyol i a altres països com França i GranBretanya. A més, inclou una entrevista a Antonio Ariño, realitzada per Ignasi Zafra. En ella, Ariño, catedràticde Sociologia, vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València idirector de l’Institut de Ciències Socials i de la Cultura del Magnànim, parladel llibre que junt amb Joan Romero hapublicat recentment, La secesión de losricos, en el qual estudia el paper, les característiques i elscomportaments de les noves elits d’enorme poder econòmic en el marc d’unasocietat cada dia més desigual.

Edició en anglés. Altra novetat que estrena Debats és l’edició de l’anuari en anglés, que reuneix en un volumels articles publicats al llarg de l’any en els diferents números. L’edició enanglés permetrà una major difusió internacional i una millor valoració alsíndexs de qualificació de publicacions científiques. Cal assenyalar que cadanúmero de Debats es publica (enpaper) en dues versions (en castellà i en valencià), i també es pot descarregaríntegrament i de forma gratuïta a través de la web del Magnànim(www.alfonselmagnanim.net).

Aplicació per a dispositius mòbils. Amb la nova aplicació, jadisponible per a Android i Apple, tota la col·lecció de revista, fundada en1983, es podrà descarregar a l’aplicació gratuïta des de dispositius mòbils enformat PDF. De moment ja es pot accedir (a banda dels exemplars publicats en2016) al contingut de la primera època (1983-1995), períodede major esplendor, i en pocs dies estarà disponible també la segona època(1995-2015).

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas