Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

primer single 'De noche'

Laura Esparza i Carlos Esteban entren en l'escena musical valenciana

1/02/2019 - 

VALÈNCIA. Aquest febrer Laura Esparza i Carlos Esteban, de València i Burjassot respectivament, han tret el seu primer single i videoclip. El tema ja està disponible per a escoltar-lo en les diferents plataformes digitals. Laura i Carlos han estat, en els darrers anys, gestant aquest projecte i actualment es troben preparant el seu primer disc, que esperen poder traure a la llum durant aquest any 2019.

El  duo  valencià  ha  recorregut,  abans  de  consolidar  aquesta  formació,  diferents  grups  i projectes musicals. Carlos, exbateria del grup  Vadebo  i  guitarra i  veu de  La  Caravana,  té una ampla trajectòria com a músic multiinstrumentista. Entre els seus estudis musicals destaquem la formació en jazz en l’escola Sedajazz, motivada pel seu interés en aprofundir en l’harmonia i les arrels de la música moderna. En aquesta formació estarà acompanyant amb la seua guitarra la veu de Laura Esparza. Laura, per la seua banda, ha sigut vocalista de diferents projectes, la majoria dels quals han girat al voltant de  la  música  més tradicional. Ha estudiat tècnica vocal des de ben jove amb diferents professores particulars i endinsant-se més, en  els últims anys, en  el  món del jazz i  la música moderna.

El procés de gravació i edició d’aquest  primer  tema  l’han realitzat en Zstudios (Mislata) de la mà de Tony García i Carles  Zapater i ha sigut  masteritzat en l’estudi Pobla per Iñaki Albert. Pel que fa a l’audiovisual, el seu primer vídeo se  l’han confiat a  Emma Sánchez i a Jorge Esparza.  

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email