Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

diumenge 15 de setembre

Les Arts celebra la seua XII Jornada de Portes Obertes

És imprescindible sol·licitar entrada per a poder gaudir dels recitals al Teatre Martín i Soler i el concert a l’Auditori

10/09/2019 - 

VALÈNCIA. Les Arts romandrà obert aquest dia des de les 11.00 hores fins a les 17.00 hores. El públic podrà recórrer lliurement i de manera ininterrompuda els espais més emblemàtics, com ara la Sala Principal, les Terrasses de les Palmeres o el Balcó de la Mar, amb vista a tota la Ciutat de les Arts i les Ciències. 

El recorregut només està condicionat per la celebració dels diferents espectacles inclosos en l’oferta d’aquesta jornada. Els interessats poden gaudir també del servei de cafeteria durant la seua estada a les Arts a la planta 11, a l’espai Los Toros, des de la mateixa hora d’obertura.

Les taquilles romandran obertes aquest diumenge per a tots els qui desitgen adquirir localitats per als títols a preus populars: l’òpera ‘Le nozze di Figaro’, de Mozart, i la sarsuela ‘La tabernera del puerto’, de Sorozábal, a més dels espectacles de Les Arts és flamenc i Les Arts és altres musiques.

Els artistes de la nova promoció del Centre Plácido Domingo i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) complementen l’oferta musical de la Jornada de Portes Obertes amb un concert i dos recitals gratuïts.

El director britànic Christopher Moulds clausurarà la jornada a l’Auditori, a les 19.00 hores, amb un concert amb els solistes de ‘Le nozze di Figaro’, de Mozart, i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana. Les Arts recorda a les persones interessades que és imprescindible sol·licitar entrada per a poder gaudir d’aquests espectacles. A aquest efecte, l’enclavament cultural ha establit un calendari de repartiment telemàtic i presencial per a abonats i públic general.

Les Arts comunica que s’assignarà un màxim de dues invitacions per al concert a l’Auditori i dues localitats gratuïtes per a cada un dels passes del recital al Teatre Martín i Soler per cada sol·licitant tant presencial com a través del web.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email