GRUPO PLAZA

FINS AL 31 d'agost

Les Arts convoca audicions per a la borsa de treball de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana

25/07/2017 - 

VALÈNCIA (EP/VP). El Palau de Les Arts Reina Sofia de València realitzarà el pròxim mes de setembre audicions per a la borsa de treball de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), la formació titular de l'enclavament cultural.

Segons les bases de la convocatòria, que s'han publicat el 25 de juliol al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV), el procés regularà la borsa que regirà la contractació en l'OCV per a cobrir reforços temporals, baixes i excedències. La vigència de durada de la borsa serà de tres temporades, estenent-se així fins al curs líric 2019-2020.

El procés, la informació del qual també està disponible en la pròpia pàgina web de Les Arts, seleccionarà músics per als següents instruments: viola, violí, fagot, flauta, trompeta i percussió, detalla el coliseu en un comunicat.

Els interessats poden remetre la seua sol·licitud fins al 31 d'agost, inclòs, a través del portal web Muv.ac, la  pàgina web especialitzada en la gestió d'este tipus de processos que utilitzen actualment més de 100 agrupacions musicals. Teatres d'òpera com la Staatsoper de Viena i la Komische Oper de Berlín, a més de formacions com la Gewandhaus Orchester de Leipzig, la Mahler Chamber Orchestra o la Tonhalle de Zuric són usuaris d'este portal.

Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, es durà a terme la preselecció dels candidats per currículum i mèrits. La valoració curricular es farà en funció dels següents paràmetres: formació musical, experiència prèvia en orquestres professionals, premis obtinguts i altres mèrits. Cada aspirant rebrà a través del correu electrònic especificat en la pròpia inscripció, una notificació respecte de la seua admissió o no, des de la plataforma.

Calendari de proves

Les Arts albergarà durant la segona quinzena de setembre les diferents proves, que començaran el dia 15 amb la selecció para viola, a la qual seguiran les audicions de flauta (16), fagot (17), trompeta (18), percussió (22) i violí (30). Les audicions seran públiques fins a completar-se l'aforament de la sala en la qual es realitzen.Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme