Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

IV edició

Les orquestes de Llíria i Benaguasil guanyen el Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana

L’Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria ha sigut la guanyadora de la categoria Martín i Soler, i La Jove Orquestra Unió Musical de Benaguasil de la categoria Salvador Giner

3/02/2020 - 

VALÈNCIA. Aquest diumenge s’ha clausurat al Palau de les Arts el IV Concurs Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valencianaorganitzat per l’Institut Valencià de Cultura (IVC) amb la col·laboració de Bankia i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV)en el qual ha intervingut en sessió matinal l’Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria.

En la categoria Salvador Giner, va guanyar la Jove Orquestra Unió Musical de Benaguasil, que va interpretar la Simfonia núm, 40 de Mozart il’Idil·li de Siegfried de Wagner, dirigits per Vicent Balaguer. També va intervindre l’Orquestra Ateneu Musical Schola Cantorum de la Vall d’Uixó amb l’Obertura ‘Egmont’ de Beethoven i la Simfonia núm. 25 de Mozart, sota la direcció de Sergi Costes FerréFinalment, l’Orquestra de la Societat Musical d’Alzira va interpretar la Simfonia núm. 1 de Shubert i Anacreón simfonia per a orquestra de cambra de Francisco Zacarés Fort sota la direcció de Josep Ribes Villalta.

En la categoria Martín i Soler ha guanyat l’Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria que ha interpretat Les Hèbrides de Félix Mendelssohn i la Simfonia núm. 9 d’Anton Dvorák, sota la direcció de Pascual Cabanes Fabra. La vencedora en aquesta categoria va ser l’Orquestra Simfònica Unió Musical de Llíria i el seu director Pascual Cabanes Fabra.

Aquesta iniciativa, emmarcada en el programa Bankia Escolta València, dona més protagonisme al moviment orquestral que hi ha dins de les societats musicals valencianes. La seua finalitat és promoure i donar suport a la interpretació i la difusió de la música com a part fonamental del patrimoni cultural valencià, així com la d’enfortir l’entorn associatiu de les societats musicals i les seues orquestres.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email