X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

domingo 15 de septiembre

L'IVAM acomiada a Fernand Léger amb la música de Young Cats Sedajazz

El col·lectiu Young Cats Sedajazz, compost per músics de 7 a 17 anys, actuarà el diumenge a les 12h per a despedir l'exposició temporal Fernand Léger i la vida moderna

12/09/2019 - 

VALÈNCIA. Els xics i xiques d'esta formació oferiran un recorregut musical de jazz en directe que porta per títol Piano street. Este festival gratuït començarà en la galeria que acull la mostra sobre Fernand Léger i continuarà per distints espais del museu amb un repertori de grans èxits del jazz oberts a la improvisació. Ballarins de lindy hop s'uniran a la gran festa musical que organitza l'IVAM per a despedir una de les exposicions més destacades en el seu 30é aniversari.

La formació Young Cats naix de la inquietud del col·lectiu de músics Sedajazz per despertar l'amor a la música i disfrutar a través de l'aprenentatge del jazz. Tots els integrants compten amb una important trajectòria a pesar de la seua joventut. 

L'exposició Fernand Léger i la vida moderna, organitzada per l'IVAM en col·laboració amb la Tate Liverpool, es clausura el diumenge 15 de setembre després de quatre mesos d'exhibició. Una intensa retrospectiva, composta per obres procedents de diversos museus internacionals com Tate, Centre Pompidou o Museo Reina Sofía, que ha mostrat a un dels artistes imprescindibles per a entendre les avantguardes del segle XX a Europa i un dels grans noms de l'art.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email