GRUPO PLAZA

concert 27 de gener

'Misteris de sa vida': el duet Donallop unix l'acústica folk amb la bateria i els sentitzadors

25/01/2018 - 

VALÈNCIA. Donallop, duet mallorquí format pels músics Joana Pol i Pere Bestard, presenta en València el seu segon i darrer àlbum d'estudi, Misteris de sa vida (2016), una edició del segell Mésdemil. És per això, que han organitzat un concert programat per a aquest dissabte 27 de gener en el Cafè Tulsa, a les 20:00 hores.

Ho fan després d’haver actuat en diferents festivals de música com el Born de Cançons de Barcelona, el Primavera als Bars del Primavera Sound, Vermuts de L'Embassa't, Altacústic, l'Acústica de Figueres, Festival Accents, Concerts Delicatessen a l'Antiga Fàbrica Damm, entre d'altres programacions, en un total de 31 concerts.

La formació va sorgir a l’any 2009, però no va ser fins el 2013 quan van treure la seua primera referencia amb l’EP Veus que veus (autoeditat). Un treball de folk acústic i minimalista que els va portar per primera vegada de gira per Catalunya i la Comunitat Valenciana, també a Italia i a França. Per a Misteris de sa vida van voler introduir nous elements, bateria i sintetitzadors. Des de llavors han dut a terme un seguit de concerts per presentar el disc, a l’espera d’anunciar una gira que els duria també per fora d’Espanya.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme