Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

fins al 2 de juny

Obert el termini per a solicitar subvencions a l'Ajuntament per a programacions i projectes culturals

11/05/2016 - 

El Butlletí Oficial de la Província ha publicat este dimarts la primera convocatòria feta per l’Ajuntament de València amb concurrència competitiva per a organitzacións de l’àmbit associatiu que tinguen programacions i projectes culturals a oferir. La línia d’ajudes arriba fins als 150.000 euros.

A partir de hui comencen a comptar els 20 dies hàbils (fins al 2 de juny, inclòs) de què disposen les associacions interessades per a fer-ne la sol·licitud. El Servici de Recursos Culturals ha facilitat instàncies específiques a través dels registres d’entrada i en el web per a agilitzar les peticions.

Poden optar a esta línia d’ajudes els projectes que, entre altres, promoguen l’interés per les arts i la cultura entre la ciutadania, possibiliten esdeveniments de rellevància que contribuïsquen a enriquir la vida cultural de la ciutat, estimulen la deslocalització i la diversificació de l’activitat cultural o afavorisquen el desenvolupament de jóvens talents artístics de la ciutat o donen suport als ja consolidats.

“València és una ciutat molt potent culturalment, amb una gran quantitat i qualitat d’agents culturals que durant anys han hagut de tirar endavant els seus projectes culturals tenint d’esquena l’Ajuntament, i nosaltres volem revertir eixa situació amb estes ajudes que tenen l’objectiu clar de promoure, dinamitzar i acostar la cultura a la ciutadania”, ha afirmat Tello.El Butlletí Oficial de la Província ha publicat este dimarts la primera convocatòria feta per l’Ajuntament de València amb concurrència competitiva per a organitzacións de l’àmbit associatiu que tinguen programacions i projectes culturals a oferir. La línia d’ajudes arriba fins als 150.000 euros.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email