GRUPO PLAZA

el projecte de asier etxeandia i Enrico Barbaro

Quan la música sobrepassa la cançó: Mastodonte arriba a Sagunt a Escena

21/08/2019 - 

VALÈNCIA. Asier Etxandii Enrico Barbaro formen el grup Mastodonte, un projecte que arriba amb la intenció de revolucionar el panorama musical tal com elconeixem. El seu debut discogràfic és molt més que un àlbum, es tracta de tota una experiència sensorial i una explosió de sensacions expressades a través de la música.

Asier Etxandía i Enrico Barbaro, després de dos anys de composició, producció i gravació, han creat Mastodonte com un projecte musical en què conflueixen els sons i les influències de l’actor i cantant bilbaí i del multiinstrumentista napolità amb qui Etxandía ja va treballar en el seu vibrant espectacle musical El intérprete, amb el qual va estar quatre anys de gira.

El duo presenta en Sagunt a Escena el primer disc del projecte, en el qual ressonen melodies nítides gràcies a la producció cuidada d’atmosferes synth pop, energia rock, a més de ritmes amb tocs funk amb influència soul amb la veu afilada d’Etxandía.

En la seua actuació en directe el grup combina textos viscerals i melodies severes amb matisos ‘techno’, escenari en què Asier Etxandia té un carisma aclaparador i una veu de gran potència dramàtica que el converteix en un mestre de cerimònies implacable. Amb tot, sens dubte, la complicitat amb Enrico Barbaro i la resta de la banda és la clau del seu gran directe.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email