Hoy es 22 de diciembre
GRUPO PLAZA

FINS AL 19 DE DESEMBRE

Arranca la programació de l’Aula d’Arts Escèniques de la UV sota el lema ‘Elles i ells’

Totes les funcions tindran lloc a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau a les 19.00 hores i el preu de les entrades serà de 2 euros

11/10/2019 - 

VALÈNCIA. L’Aula d’Arts Escèniques de la Universitat de València inicia la seua programació per al curs 2019/2020 amb el lema "Elles i ells", que representa sobre l’escenari la individualitat femenina i masculina i la relació entre gèneres i sexes, així com la seua presència en la immigració.

La programació de l’Aula d’Arts Escèniques s’iniciarà, per cinqué any consecutiu, amb la lectura dramatitzada del text guanyador dels Premis Universitat de València d’Escriptura de Creació del curs anterior. Enguany, l’obra premiada que inaugurarà la Mostra serà DE VINO Y SEFUÉ. Reflejo de un universo no tan paralelo, d’Alexandre Tomás Martínez, la qual s’interpretarà el dilluns 14 d’octubre.

El Festival de Benvinguda prosseguirà el dimarts 15 d’octubre amb la representació de Fedra, a càrrec del Màster d’Art Dramàtic de la Universitat d’Alacant TEADA, i el dimecres 16 amb Surt el sol a Tebes, per l’Aula de Teatre Carles Pons de la UJI. Finalment, la Mostra de Teatre conclourà amb l’actuació de dues agrupacions de la Universitat de València: el Grup de Dansa interpretarà Noche en danza els dies 17 i 18 d’octubre i el Grup de Teatre ASSAIG, Esquerdes els dies 22, 23 i 24 d’octubre.

Una vegada finalitzada la XXIV Mostra de Teatre Universitari, l’obra Mirta en espera, dirigida i dramatitzada per Ángela Palacios, tancarà la programació d’octubre els dies 30 i 31 amb un llenguatge teatral fresc i innovador que apel·la directament el públic jove.

Al mes de novembre, l’Aula d’Arts Escèniques portarà el lema "Elles i ells" a la seua màxima expressió amb diverses representacions feministes i reivindicatives. Els dies 6 i 7 d’aquest mes, s’interpretarà Berlín, de Josep Carles Laínez, amb direcció de Lluís Fornés. Tot seguit, el 13 i el 14 de novembre, INTRAT Cía representarà La pu(n)ta del iceberg, obra que omplirà l’escenari de dansa i tensió amb els estàndards de bellesa i comportament que s’imposen a les dones. Si duele no es amor, d’Irene González, s’interpretarà els dies 20 i 21 de novembre i abordarà el tema de la violència masclista en el marc del 25-N. L’activitat teatral de novembre es completarà els dies 27 i 28 amb l’escenificació de 5 lobitos, de José Andrés López i Ana de Vera, dirigida per Toni Agustí i a càrrec d’Osakaclub.

En desembre, l’aula apostarà pels desplaçaments, fins i tot literaris, i s’enlairarà amb El viaje de las palabras, de Carles Sanchis i Rocío Chico, els dies 4 i 5. L’11, el 12 i el 13 de novembre, es reproduirà la mostra del Taller de Formació Actoral d’Escena Erasmus de la Universitat de València, amb la direcció de Josep Valero. La programació del quadrimestre conclourà amb Benvinguts i benvingudes, sàtira d’Edward Quintana sobre les migracions i l’acollida d’immigrants que es representarà els dies 18 i 19 de desembre per MigroDanza.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas