Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 25 de septiembre y se habla de EDUCACIÓN coronavirus másymas fusión bankia caixabank
GRUPO PLAZA

el 9 de juny

Emergents al Palau acull la fusió musical d'Ainda Não i Stéphanie Cadel et La Caravane

8/06/2018 - 

VALÈNCIA. Torna Emergents al Palau amb les actuacions, aquest dissabte a la Sala Rodrigo, d'Ainda Não Street Band i Stéphanie Cadel et La Caravane. Ainda Não és un quintet en el qual el vent-fusta, corda i percussió confluïxen en colors i textures tímbriques personals per a cobrir tot un repertori musical d'orientacions principalment jazzístiques i d’altres gèneres musicals.

Per la seua part, Stéphanie Cadel et La Caravane proposen un viatge musical en el qual mesclen swing, cançó francesa, folk, bossa nova, ska, tango, cúmbia; en francés, espanyol i anglés.Stéphanie, l’origen de la Caravane, és una jove cantautora francesa que després d’haver tocat en diversos països al llarg dels seus viatges entre Colòmbia, Anglaterra o França, es va assentar a València.

Les pròximes cites del cicle seran el dimarts 12 de juny amb l’actuació de Twise, un grup que domina gèneres que abasten des del soul més clàssic fins al jazz contemporani, afro beat, funk i hip hop, entre altres. L’endemà, dimecres 13 de juny, serà el torn de Matic, que és un nou projecte musical on s’utilitza la música improvisada en el jazz i el so electrònic a partir de múltiples efectes creant un espai sonor eclèctic.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email