GRUPO PLAZA

6 de maig, El dia de Minimúsica 

Joan Miquel Oliver o Ramonets: el Palau organitza concerts, tallers i jocs per als menuts

23/04/2018 - 

VALÈNCIA. El Palau de la Música de València proposa per al proper diumenge 6 de maig 'El dia de Minimúsica', una nova activitat del seu cicle Menut Palau, que omplirà de concerts, tallers i jocs tot l’auditori valencià perquè gaudisquen les famílies i especialment, les xiquetes i els xiquets. D’esta manera, a les 10:30 hores s’obriran les portes i a les 11:00 hores s’iniciaran les activitats fins a les 19:00 hores, sent l’accés gratuït per a edats de 0 a 3 anys.

'El dia de Minimúsica' arriba per primera vegada a València després de les edicions a Barcelona i Palma de Mallorca i es tracta d’un esdeveniment que baix el lema #letthechildrenplay, acosta la música des de plantejaments lúdics i participatius, amb un muntatge escènic adaptat per al públic infantil amb la intenció de facilitar la seua immersió en l’experiència del directe.

El cartell musical està format per Joan Miquel Oliver, fundador, compositor i guitarrista de la banda Antònia Font, que presentarà el seu nou àlbum Atlantis, The Pinker Tones que presentaran Rolf & Flor en el Amazonas,  Ramonets que arriben amb la seua gira Ser major és un full, Miqui Puig qui celebra enguany els seus vint anys sobre els escenaris i estarà complementat per les sessions musicales Críos & Roll dj i, Senior, Mireia Vilar, Julio Bustamante i Las Auténticas. A mésels concerts estaran acompanyats d’activitats, tallers i jocs dissenyats perquè els xiquets gaudixen de les músiques actuals i desenvolupen els seus sentits tocant i jugant.

Els tallers han sigut adaptats en funció de les edats: a partir de 3 anys Composa la teua primera cançó amb Toc & Roll, on podran realitzar composicions a través d’una aplicació; Taller de Suzuki, on aprendran a tocar un instrument; Taller Minihort, on podran dissenyar i crear un hort ecològic en miniatura que es podran portar a casa, o propostes basades en valors de sostenibilitat i reciclatge, com Convertibles en cartó amb Solán de Cabras, Construcció de Broks o El teu fermall led. Al llarg de la jornada es sumaran el Racó de lectura, Taller Animal-Art i Contacontes Bambolla, Versos i Traços.

Igualment, no faltarà el microespai per a bebés de 0 a 3 anys que tindrà una zona de joc lliure i, durant tot el dia es podrà gaudir en este espai d’activitats relacionades amb la música, els contes i el despertar dels sentits, en col·laboració amb l’equip de Mammaproof.org & Yoguitos. També s’habilitarà una zona de restauració i food trucks, parkings de carritos i àrees de descans.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme