X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

 Llibres de la Drassana i Uvepe Plaza 

La consolidació de la revista Lletraferit arriba en la 53a Fira del Llibre

9/05/2018 - 

VALÈNCIA. La revista cultural Lletraferit s’ha obert definitivament al gran públic valencià en la 53a edició de la Fira del Llibre de València. Editada per Uvepe Plaza, ha compartit caseta amb Llibres de la Drassana, que la produïx, i ha consolidat el seu èxit entre els amants de la cultura valenciana, que han adquirit especialment els darrers números, detectant-se fins i tot l’extensió del col·leccionisme de les seues portades entre certs sectors. La darrera, signada per Paula Bonet, està dedicada a la figura Manuela Ballester (València, 1908 – Berlín, 1994), l’artista valenciana que hagué de desenvolupar la seua carrera en l’exili i a l’allargada ombra de Josep Renau.

Foto: ESTRELLA JOVER

Per la seua banda, Llibres de la Drassana ha sigut una de les editorials amb més exemplars venuts en l’envelat de la Fira, entre els quals han destacat sobretot les novetats La cuina de la Marina Alta, de Josep Vicent Miralles i Marisa Piles, Las calles y su historiade Luis Fernández, i Dolços valencians, de Chelo Peiró, i s’han mostrat com a obres de tirada incombustible els títols de divulgació històrica València no s’acaba mai, Fer Harca. Històries medievals valencianes i València al mar, de Vicent Baydal, Frederic Aparisi, Ferran Esquilache i Felip Bens, i les novel·les Destroy. El corazón del hombre es un abismo i El tinent anglés, de Carlos Aimeur i Eduard Mira.

Foto: ESTRELLA JOVER

Durant la Fira desfilaren per la caseta de Drassana i Lletraferit per a signar les seues obres uns altres autors com Toni Sabater (Dies i Ciutat de campanars), Marisa Villalba (La cuina del Cabanyal), Josep Daniel Climent (L'interés per la llengua dels valencians), Alfonso Gil (Amunt!), José Ricardo March (25 historias que quizá no conozcas del Valencia CF), Miquel Torres (Low-cost), Pau Martínez (L'animal), Miquel Nadal (Inventari mínim), Xavier Oms (València des del tramvia no és la mateixa) i Germán Caballero (Houses from el Cabanyal).

En conjunt, Llibres de la Drassana i Uvepe Plaza confirmen la seua important presència en el món literari i lector, que continuarà el seu pas amb la pròxima celebració dels Premis Lletraferit de novel·la i novel·la juvenil, que se celebraran a València en la propera festivitat de Sant Joan.

Noticias relacionadas

Literatura

Enyego d’Àvalos:  De l’exili a la glòria (c. 1414-1484)

Por  - 

El seu és ara un altre nom a afegir a l’extensa nòmina d’excelsos lletraferits del Segle d’Or valencià, junt amb Ausias March, Joanot Martorell, Joan Roís de Corella o Isabel de Villena. Però qui va ser el cavaller i noble castellà Enyego d’Àvalos? Quina relació va tindre amb València i els valencians? Com i per què va escriure aquella secreta novel·la que va romandre inèdita fins al segle XX? En resseguim les seues passes, extretes a la llum per les recerques d’Abel Soler, a través d’una apassionant i intensa trajectòria vital que va de Toledo a Nàpols, passant per València, Gènova, Florència o Milà. 

entrecuix

El confessor

Por  - 

Esta és una història de ficció, però en la Filmoteca Valenciana es conserven tres de les pel·lícules pornogràfiques que el rei Alfons XIII ordenà gravar a començaments del segle XX: El confesor, El ministro i Consultorio de señoras. Només són una xicoteta mostra de la col·lecció privada del monarca, que fou destruïda després de la seua mort. Estes tres es salvaren perquè restaren guardades en un convent de València

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email