GRUPO PLAZA

 Llibres de la Drassana i Uvepe Plaza 

La consolidació de la revista Lletraferit arriba en la 53a Fira del Llibre

9/05/2018 - 

VALÈNCIA. La revista cultural Lletraferit s’ha obert definitivament al gran públic valencià en la 53a edició de la Fira del Llibre de València. Editada per Uvepe Plaza, ha compartit caseta amb Llibres de la Drassana, que la produïx, i ha consolidat el seu èxit entre els amants de la cultura valenciana, que han adquirit especialment els darrers números, detectant-se fins i tot l’extensió del col·leccionisme de les seues portades entre certs sectors. La darrera, signada per Paula Bonet, està dedicada a la figura Manuela Ballester (València, 1908 – Berlín, 1994), l’artista valenciana que hagué de desenvolupar la seua carrera en l’exili i a l’allargada ombra de Josep Renau.

Foto: ESTRELLA JOVER

Per la seua banda, Llibres de la Drassana ha sigut una de les editorials amb més exemplars venuts en l’envelat de la Fira, entre els quals han destacat sobretot les novetats La cuina de la Marina Alta, de Josep Vicent Miralles i Marisa Piles, Las calles y su historiade Luis Fernández, i Dolços valencians, de Chelo Peiró, i s’han mostrat com a obres de tirada incombustible els títols de divulgació històrica València no s’acaba mai, Fer Harca. Històries medievals valencianes i València al mar, de Vicent Baydal, Frederic Aparisi, Ferran Esquilache i Felip Bens, i les novel·les Destroy. El corazón del hombre es un abismo i El tinent anglés, de Carlos Aimeur i Eduard Mira.

Foto: ESTRELLA JOVER

Durant la Fira desfilaren per la caseta de Drassana i Lletraferit per a signar les seues obres uns altres autors com Toni Sabater (Dies i Ciutat de campanars), Marisa Villalba (La cuina del Cabanyal), Josep Daniel Climent (L'interés per la llengua dels valencians), Alfonso Gil (Amunt!), José Ricardo March (25 historias que quizá no conozcas del Valencia CF), Miquel Torres (Low-cost), Pau Martínez (L'animal), Miquel Nadal (Inventari mínim), Xavier Oms (València des del tramvia no és la mateixa) i Germán Caballero (Houses from el Cabanyal).

En conjunt, Llibres de la Drassana i Uvepe Plaza confirmen la seua important presència en el món literari i lector, que continuarà el seu pas amb la pròxima celebració dels Premis Lletraferit de novel·la i novel·la juvenil, que se celebraran a València en la propera festivitat de Sant Joan.

Noticias relacionadas

literatura

Autòpsia en viu al cor d’Anglaterra

Middle England (2019), de Jonathan Coe, és el retrat oracular dels primers moviments d’una tragèdia. Té el valor de crònica interna i en temps real, atònita i lúcida, del que no sabem com acabarà. Si la història té la funció d’explicar el significat d’allò que ha ocorregut i treballa amb períodes solidificats, per a tractar el lent riu de magma de la vida europea cal la literatura. La veu poderosa, però no dogmàtica, d’un dels autors britànics més brillants de la generació de mitjan segle XX

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email